• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

şimdi bunları okudum ve düşündüm konu sahibinin konusuna karışmak istemem ama sormadan edemedim bende hamileyim şimdi eğerki erkek olursa fatihhan koymayı düşünüyoruz babasının adı fatih sadece ek olarak hanı ekledik bence olabilir

birde birşey anlatayım ben sımdı egeyı dogurdum ettım bılmem ne ege 3-5 ayllıkken sacları yoktu tepelerınde sadece yanlarda ve ensede vardı ama bana nasıl guzel gelıyordu yahu bır gun avm gezerken bır adam yaklastı

bu ne kocum bu sacın ne boyle suleyman demırel modelımı bu deyıp gulmustu :9: Bende aglamıstım eve gelınce ama sımdı bakıyorum resımlere suleyman demırel modelıymıs kafası :32: Gülüyorum tabi

Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :1: seninki yine normal

ahahahah :9::9::9:
doğmamış çocuğa don biçmek buna denir heralde...
rabbim nasip etsin rahmine düşürsün,sağlıklı sıhatli bir evladı nasip etsin,erkek olsun....
SONRA İSİM DÜŞÜN derim... Allah kalbine göre versin hayırlısını nasip etsin

Bilmem , soyadını unutmustu onuda alsın boylelıkle artık aramayıp hıc sormamsını dogal karsılarız
Ah hastanede bır karısıklık olmus olsa onun spermi yerıne baskasınınkı karıssa ınankı bunu ısterım abes gelmesın

işi ınada bındırıp kötü seyler olmasın bu cocuk 2 ayından 1 haftası eksıktı olaylar yasandıgında suanda 41 aylık
gurur meselesı yapacagı bır durum yok hakimde bayan denk gelirse ne ala diye düşünüyorum :30: birde bu tamamen ex insiyatifinde oldugunu dusunmuyorum
Yolda görse tanımaz ama genede korkuyorum ne yalan söyliyim

yapar mı yapar yani benim çocuğum der gıcıklık değil mi, bir araya gelip bi konuşsanız

şimdi bunları okudum ve düşündüm konu sahibinin konusuna karışmak istemem ama sormadan edemedim bende hamileyim şimdi eğerki erkek olursa fatihhan koymayı düşünüyoruz babasının adı fatih sadece ek olarak hanı ekledik bence olabilir

Olabilir bence ..............

yapar mı yapar yani benim çocuğum der gıcıklık değil mi, bir araya gelip bi konuşsanız

konuşmakmı kız ne konuşması biz yıllardır görüşmüyoruz hiçbirşekilde
onu muhattap alıp konuşmam bile ben

ilk ayrıldıgımız zamanlarda cok saglam bır yerden duydum bunu , ben dogurdugum ıcın sevmıyolarmıs aılecek benım cocugumu
Bak bak benım gıbı bırı dogurdu o cocugu öpsünlerde baslarına koysunlar , yarın obur gun belki ararlar büyüdüğünde o zaman yediririm ben bu lafları merak etmesinler dimi ama :47:

Son düzenleme:
cute ege denizden sonra oglun olursa efe denız koy yada denız efe,
hatta bide kıızn olursa peşine onada ece denız koy..olmazmıı bence olur valla:)

cute ege denizden sonra oglun olursa efe denız koy yada denız efe,
hatta bide kıızn olursa peşine onada ece denız koy..olmazmıı bence olur valla:)

beyaz gülüm :16: Mantıklı çok güzel bir fikir :49::49::49: :54::54::54:

bence çok sevimli bir fikir. çok da güzel olur :)

. . :nazar: Egedeniz & Denizege:nazar:

Sünnet düğünlerinde sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız :)

hep kızım olursa adı ela öykü olacak derdımmm
ama esımla tanıstıgımız günden tutunda,isteme söz,nişan,resmı nıkah,kına,düğün ve balayıı hep yagmur yagdı
oyuzden belkı bu bi işarettir diye ela yagmur olacak artık
nasip olursaa:)

bu arada canım senın içinden gelen önemli hangısı içine siniyosa onu koymakta fayda varr,annelık en güzel ayrıcalıktır:)

neden dusundum ılk evlılıgımden oglum dogumdan hemen sonra terk edıldık eskı esım tarafından 3.5 yasında oglum 3.5 sene once oldu bunlar , 10 aydır evlıyım 1.5 yasından daha kucukken sımdıkı esımle tanıstım ıkımızde hem bu ılıskı ıcın hem ege ıcın cok emek sarfettık gercek manada , boylelıkle ıkıncı bebegımız oldugunda onları bırbırıne kenetlemeyı dusunuyorum bu sekılde ısım verırsem yanı biz beraberiz annemle babam bize bu isimleri şu yuzden uygun gormuş diyebilecekleri bir cok sey anlatabılırım onlara ama bunlar cok kelımelerle dokulebılecek seyler degıl buraya

buarada kız olursada cıddı cıddı NilDeniz koymayı düşünüyorum ,

aynı babadan olmadıkları için yani :19: :19:

adlarıyla değil, onlara ayrım yapmayarak gösterin bunu.

çok teşekkür ederim cutemom,Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :nazar:
ben ne koyacağım: ))
ben farklı isim olsun diye kasmayacağım.zaten herkes farklı isim koya koya,farklı isimler normalleşti iyice: ))
biz eşimle kız olursa Zeynep koymaya karar verdik.Peygamber efendimizin kızının ismi,inşallah ahlakıda ismini aldığı kişi gibi olur hem anlamıda çok güzel,babasının süsü demek.ki eşim çok istiyor evlat sahibi olmayı,gerçektende babasının süsü olacak kızım :1:
eğer erkek olursa Hz.Ömer'in adaletini,ilmini alsın diye Ömer koyacağız.
ben isimlerin insanların yaşamına yansıdığına inanırım.
o yüzden çok sevdiğim islam alemi peygamberlerimizin ismi önceliğim olacak.
tabi bu yeterli değil önemli olan güzel yetiştirebilmek.
bunun içinde elimden geleni yapacağım umarım ben ve tüm anneler üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiren veliler oluruz :16:

Söylemeden geçemedim çok güzel düşünmüşsünüz ve bizi anlatıyor koydugunuz isimler kızınıza koyacagınız benim oglunuz için Rabbim nasip ederse inşallah o da kardeşim bizim isimlerimiz öyle birtanede kız var o daha ayrı:23:Ömer ismi gerçekten bir erkege verilecek en güzel isimlerden ismindenmi bilmem kardeşim diger erkek çocuklarına göre birtane maşallah:nazar::16:

Deniz Uğur'un çocukları gibi.. Gerçi o kendinden başlamış.. :) (Engin Deniz, Poyraz Deniz & Mina Deniz)

İlk isimleri farklı, ikinci isimleri aynı olabilir bence de...

Arkadaşın önerdiği gibi, Ege Deniz ve Efe Deniz..

Bence farklı isimler tercih edebilirsiniz biraz araştırsanız belki çok çok içinize sinen isimlerle karşılaşıcaksınız erkekler içinde o kadar güzel isim varki anlamlı o isimleri koymuşsunuz dilinizde birde farklılık olsun degilmi benim fikrim tabi:23:Kız için Nil ismini bende çok begeniyorum çok sade kibar geliyor dilime:nazar:karar sizin tabi anne olarak içinize sinmesi önemli sizin yavrularınız gönlünüzce olsun inşallah:16:

erkek annelerını bu yuzden anlıyorum

ama gercekten kıskanırım diye dusunuyorum

nilmeseker yazına cevap verecektım ancak vazgectım cok guzel anlamlı yazmıssın tek duzeltmek ıstedıgım egenın bıyolojık bır babasının oldugu nerede oldugu bılınmeyen bır kısı bu o kısmı sevmedım cunku ben bunu yıllardır sure gelen ve hıc bırsey yapılmayan surecte kendı kendıme tekrarlıyorum :)

birde birşey anlatayım ben sımdı egeyı dogurdum ettım bılmem ne ege 3-5 ayllıkken sacları yoktu tepelerınde sadece yanlarda ve ensede vardı ama bana nasıl guzel gelıyordu yahu bır gun avm gezerken bır adam yaklastı

bu ne kocum bu sacın ne boyle suleyman demırel modelımı bu deyıp gulmustu :9: Bende aglamıstım eve gelınce ama sımdı bakıyorum resımlere suleyman demırel modelıymıs kafası :32: Gülüyorum tabi

Canım bir yanlış anlamanın önüne geçmek isterim.

Ben yazdığım satırlarda bir kin gutmeden doğruları yazdım.
Anladığım şu ki Ege Deniz biyolojik babasından yana mutlu olmamış
Bu adam bir oğlu gerçeğini unutmuş
Farklı yasamlara çoktan yelken açmış.

Ne yazık ki bu da bir gerçek. Olsun sen bunlarla başa çıkmış güçlü bir kadın bir anne olarak bu kader oyununda yerini almissin.

Back
X