• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

Benim 3 tane kız kuzenim var isimlerinin sonlarında nur var hepsinin. Ayşenur, Edanur, Esranur. Biz hiç nurlu seslenmeyiz ama, hep ayşe, eda, esra. :1:

Yosma özellikle ege yöresinde güzel kadın anlamına gelir zaman içinde anlam aşınması olmuş hala egede yosma diye güzel kadınlara der eskiler

çok saçma ve utanç verici ege bölgesini bilemem arkadaşım ama marmara bölgesinde bildiğin ...ü y..... düşen kadın anlamında kullanılır ve çok utanç verici o evlat için

çok saçma ve utanç verici ege bölgesini bilemem arkadaşım ama marmara bölgesinde bildiğin ...ü y..... düşen kadın anlamında kullanılır ve çok utanç verici o evlat için

Arkadaşımın annesinin ismi"yosma" çok severim yosma teyzeyi..arkadaşın dediğine katılıyorum,zamanla farklı anlamlara taşınmış bi isim.

Evet canim 19 yasinda basladigim tedavimden oglumu alarak ciktim buldumcuk oldum cunku oyle bir gecenin sabahinda olmadi benim yavrum
Simdide yazdigim o,zel sebeblerden dolayi ayni sevgiyle ikinci oglum olursa boyle olurmu diyorum
Cunku gecmiste gelecekte yalan,onlarin kardes olduklari gercek

Bence canım önce bir hamile kal
Zor bir süreç yaşayıp anneligi tatmissin
Bu yüzden farklı hisler içindesin

Zaman her şeye ilaç
Düşünceler de insanlar gibi değişir

Belki kızın olur
Sende "amma boş yere laf yetistirmisim" dersin

Geçmiş... ne yazık ki yalan değil. Ege Deniz in bir mazisi bir babası var.

Gelecek. . Yalan değil. . Biz inşa ederiz. Mevlam takdir eder..

Tek gerçek ise.. Ege Deniz ile ilerde doğacak oğlun yahut kızın. .. Ana bir kardeş. ..

Selametle kal...

ama surda bı yanlıs anlasılma olabılır annelerı pınar ıkı kızı var yagmur ve damla bı tanede oglu var bu bahsettıgım tanıdıgın oyuzden uc cocuk belkı sen pınar yagmur ve damla olarakmı anladın

Buarada sevcan oyle zir zirrr sevgililer evi arayamaz yerler onlari Allah Allah

Şimdi bile bırak zır zır aramayı evlerine cırt bırt :1: gidiyo kızlar :23:
Onların devrinde ne olur bilmem :24:
Sen bence ufak ufak bu fikirlere alışmaya bak Cute :6:

Şimdi bile bırak zır zır aramayı evlerine cırt bırt :1: gidiyo kızlar :23:
Onların devrinde ne olur bilmem :24:
Sen bence ufak ufak bu fikirlere alışmaya bak Cute :6:

erkek annelerını bu yuzden anlıyorum

ama gercekten kıskanırım diye dusunuyorum

nilmeseker yazına cevap verecektım ancak vazgectım cok guzel anlamlı yazmıssın tek duzeltmek ıstedıgım egenın bıyolojık bır babasının oldugu nerede oldugu bılınmeyen bır kısı bu o kısmı sevmedım cunku ben bunu yıllardır sure gelen ve hıc bırsey yapılmayan surecte kendı kendıme tekrarlıyorum :)

birde birşey anlatayım ben sımdı egeyı dogurdum ettım bılmem ne ege 3-5 ayllıkken sacları yoktu tepelerınde sadece yanlarda ve ensede vardı ama bana nasıl guzel gelıyordu yahu bır gun avm gezerken bır adam yaklastı

bu ne kocum bu sacın ne boyle suleyman demırel modelımı bu deyıp gulmustu :9: Bende aglamıstım eve gelınce ama sımdı bakıyorum resımlere suleyman demırel modelıymıs kafası :32: Gülüyorum tabi

ben olsam ismini özel isterdim.kardeşimin ismini almak hiç hoşuma gitmez ve aynı özeni benim için göstermediği için ona hep kırgın olurdum.her çocuk özel bir ismi hak eder.

benim çok hoşuma gitti

Ege deniz

Deniz ege

ay neden olmasın ....çok güzel olurr hemdeee:1:

işte bu yaratıcı

O zaman Ege Deniz
İkinci Arel Deniz'de olabilir

ama Deniz 2'de olablir neden olmasın valla dimi :52::27::27::27:

benim bir arkadaşımın bebeğinin adı Ege Efe
Buna ne dersiniz :24:

benim kızımın adı Miray Görkem bi de oğlum olursa Mustafa Görkem koymak istiyorum:8:
Ege+ ya da Deniz+ yaparsan garip olmaz bence

Sen babalari farkli olacagi icin birbirlerine bagli olsunlar istiyorsun ama
isimle baglilik olmaz .

Soyadlari zaten farkli olacak, birine Ege digerine Deniz diye seslenecegiz dersen belki ama
mesela benim cocuklarim da cift isimli.
oglum krese basladigindan bu yana sinifinda hep iki ismiyle hitap edilmistir...
Iki isim de kullaniliyor yani :)

kesinlikle böyle bi yanlış yapmayın bence.bu ilerde çok sorun çıkarabilir en basitinden ege deniz diye seslendiğinizde hangisi cevap vereceğini şaşırır :1: ya bide şöyle bişey var kendimi çocuklarınızın yerine koyuyorum korkunç bişeyy.mesela ben sınıfta bile kendi adımdan birinin olmasına gıcık oluyorum çocuklarınızında huyu böyle olursa..bide hani 12-13 yaşına kadar neyse pek fazla takmazlar ama daha sonra her genç isim olarak bile olsa farklı olmak ister..illaki koyacaksanız ege denizden bi tanesini koyun 2. adı değişik olsun.iyi niyetinizi anladım ama hoş olmaz..hatta arkadaşları tarafından dalga konusu bile olur.başka isimmi yok çok daha güzel isimlerden birini koyabilirsiniz :)

Sen babalari farkli olacagi icin birbirlerine bagli olsunlar istiyorsun ama
isimle baglilik olmaz .

Soyadlari zaten farkli olacak, birine Ege digerine Deniz diye seslenecegiz dersen belki ama
mesela benim cocuklarim da cift isimli.
oglum krese basladigindan bu yana sinifinda hep iki ismiyle hitap edilmistir...
Iki isim de kullaniliyor yani :)

2014 yazında soyadı mahkememız var canım , Oglumu evlatlık alacak eşim
bakalım bunuda atlatırsak cok guzel olacak soyadı durumu benı uzuyor
onun ıcın hıc maddı manevı caba sarf etmemıs bır adamın soyadını tasıması haksızlık
artık bu davaların onu acılmıs bakalım ınsallah olur

2014 yazında soyadı mahkememız var canım , Oglumu evlatlık alacak eşim
bakalım bunuda atlatırsak cok guzel olacak soyadı durumu benı uzuyor
onun ıcın hıc maddı manevı caba sarf etmemıs bır adamın soyadını tasıması haksızlık
artık bu davaların onu acılmıs bakalım ınsallah olur

ex kabul edecek mi :26:

ex kabul edecek mi :26:

Bilmem , soyadını unutmustu onuda alsın boylelıkle artık aramayıp hıc sormamsını dogal karsılarız
Ah hastanede bır karısıklık olmus olsa onun spermi yerıne baskasınınkı karıssa ınankı bunu ısterım abes gelmesın

işi ınada bındırıp kötü seyler olmasın bu cocuk 2 ayından 1 haftası eksıktı olaylar yasandıgında suanda 41 aylık
gurur meselesı yapacagı bır durum yok hakimde bayan denk gelirse ne ala diye düşünüyorum :30: birde bu tamamen ex insiyatifinde oldugunu dusunmuyorum
Yolda görse tanımaz ama genede korkuyorum ne yalan söyliyim

Back
X