Rica ederim canım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) benim içinde gerek yok diyordu çevremde ki insanlar ailemde dahil, aslında haklılarda :) gerek yoktu ama ben takıntı yapmıştım burun ucunu. Ameliyata anestezi etkisiyle girip çıkmam bir oldu sanki aslında 4 saat kalmışım. Hiç ağrım sızım vs olmadı. Sadece sıvı şeyler yedim,içtim. Olduğum hastane çok iyiydi bu konu da. Ameliyat sonrası 24 saat içinde hastaneden çıkış yapmıyorlar, mecburen 1 gün kalıyorsun. Anestezi doktorum bana ameliyat sonrası sütümü sağıp atmamı sonrasında emzirmemin sorun olmayacağını söyledi. Bende hastane de kaldığım müddetçe sütümü pompayla sağıp döktüm eve geldiğim vakit emzirmeye başladım kızımı. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum emzirdiğim için aqumentin ve parol kullanıyorum onunda sütüme zararı yok. Ben sadece kızımın uyku sorunu olduğu için gün içinde zorlanıyorum canım. Peşinde koşturmaktan dinlenemiyorum çünkü. Bunun dışında hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Bu arada Yeditepe üniversitesi hastanesinde oldum , doktorum Uğur Anıl bingöl. Burnumda tamponsuz ve alçısız.