2. cocuğu yapmak istemiyorum. Lütfen yardım edin:(

Canım bunu kararını ancak sen kendine zaman ayırarak kendini dinleyerek verebilirsin evet toplumda en az iki çocuk olmalı diye bi algı var bende evlenmeden önce tek istiyordum şimdi bir kardeşi olmasını istiyorum ilk bebeğim doğmadığı halde böyle hissediyorum tabii toplumda böyle deniliyor olması asla sizi bu görüşe zorlamamalı bence maddi durum sabır baba faktörü değerlendirilerek cvp aranmalı çok zorda kalırsanız bi aile terapistine danışabilrsiniz pencere açabilir diye düşünüyorum

Aynı durumda olmamız nasıl etkiledi beni anlatamam. Benim hissettiklerimin yaşadıklarımın örneği olması ve sonunda karar verebilmeniz çok önemli.Bende oğlumu bu hayatta yalnız bırakmak istemiyorum. Kararımı verdim gibi. Birde rabbim nasip ederse kızım olsun istiyorum. Çin takvimine göre 2014/aralık ve 2015/ocak ta kız:) O aylarda denicem:)

Biz istedik ve ilk çocuğu rabbim nasip etti. Şimdi ikinciyi istememek büyük haksızlık. Çok doğru söylüyosunuz.

Eşimle konuştuk hafta sonu... Ne hissettiğimi ve ikinci çocuk olursa 2 yıl çalışmayacağımı felan söyledim. Kendisi zaten çok istiyo. Hep dile getiriyo, bi kızımız olsa fena mı olur diye.. Oda kabul etti şartlarımı. Şimdi bakalım aralık olsun bi. Rabbimde kısmet ederse oğlumu kardeşsiz bırakmama niyetindeyim.

İkinci çocuk kesinlikle oğlunuzun hakkı diye düşünüyorum. Onu kardeşsiz olarak büyümeye mahkum bırakıyorsunuz. Bana kalırsa sadece tek çocuklu annelerle değil, ailenin tek çocuğu olanlarla konuşman daha yararlı olur. Olayı bir de onların gözünden anlaman için. Sağlık veya maddi sıkıntın yoksa hiç düşünme. Üstelik çocuğunun yememe problemi tek olsa da geçmeyecek. Belki ikinci çocuk olursa düzelir. Evet belki birkaç yıl sıkıntı yaşarsın ama ileride iyiki de yapmışım dersin. Yine de karar senin tabi. Hoşçakal.

Merhaba canim benimde oglum 2 yasinda ama ayni seninki gibi 1.5 yasina kadar bana cok cektirdi ama sonrada baya uslandi artik beni dinliyo anliyo biraz istarci ve disiplinli ol yoksa bas etmek cok zorlasir ve bende suan 6 haftalik hamileyim insallah bence yapmalisin 2. yi bak hem yasin cok gecmeden onuda buyutursun belki oglunda kardesi gelince ilgisi dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…