2. çocuğu olanlar yada düşünenler. sevgi hakkında

defneYosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
118
1
46
benim bir kızım var 2 yaşında. ikinci çocuğu düşünüyoruz. ama kızıma vakit ayıramamaktan korkuyorum. bir de ikinci çocuğu kızım kadar çok sevemeyecekmişim gibime geliyor. 2 veya daha çok çocuğu olanlar bilgi verebilir mi?

Benim de iki kız var canım. Aralrında 4 yaş var. İlk önce ben de tereddüde düşmüştüm senin gibi. Acaba bebeğim olunca büyük kızıma haksızlık etmiş mi olurum, daha onun sevgiye ihtiyacı var, çalışıyorum diye onun bana benim de ona daha doyamadığımızı düşündüm. Benimki istem dışı bi gebelikti. Hamile olduğumu öğrenince ağladım günlerce. Ama umduğum gibi olmadı. Rabbim hepsinin sevgisini ayrı ayrı veriyo. Hepsinin yeri başka oluyo canım. Şimdi diyorum ki tam zamanında gelmiş kızım, ablası da biz de çok seviyoruz, hatta geç bile kaldığımızı düşünüyorum ablası keşke biraz daha büyük olsaydı da benle oynayabilseydi diyor. Eğer kendine güvenebiliyosan bakım konusunda ikinci bebeği düşün. Seveceğinden şüphen olmasın.

hiç düşünmeyin yapın çünkü onlarda birbirlerini öyle seviyorlarki küçük büyük okuldan gelince çıldırıyor abi abi diye geziyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…