2.çizgi silik

Bugün gittik evet kese oluşmuş bilgi vermek istedim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah destekler için teşekkürler🙏
Oo maşallah keseyi de görmüşsün sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰🧿🐣🧡

Merhaba sağlıkla kucagnza alın inşallah benm bi sorun olacak yumurtlama gününüz ne zamandı yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendinz benm 11 Nisan'da pik oldu göğüs uçlarm üşüyünce çıkar ya uçları aynı öyle duruyor sürekli ve aşırı acıyor regl olcak gibi karın ağrım var 3 gündür birde beyaz akıntım var baya sizde böylemydnz
İnanın ben hiç bilmiyorum hiç takip etmedim çocuk bize sürpriz oldu 🥰 ama son regl günüm 27 subattı

Benim belirtilerim regl gününden 10 gün önce baslayan kasık agrıları (hala devam ediyor) ve normalde göğüs hassasiyet olurdu ama agrı şeklinde olurdu ama bu sefer tamamen ucunda acıma vardı ve asırı halsizlik vardı bende sureklı uyuyordum (7. Haftam hala öyle en az 13 saat uyuyorum)
4 gün var regliye sadece göğüs ucunda acayip bir acıma ve yanma var ve halsizlik arada girip çıkan bir dakikalık kaşık ağrıları o kadar

Back
X