• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. cizgi kayboldu

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.385
En iyi cevaplar
1
5.606
358
kizlar adetime 5 gun var aksamustu test yaptim ikinci cizgi cikti bir sure sonra kayboldu. boyle bi durum yasayan var mi acaba

Durdukça Yok olur kuruduğu için canım adetine 2 gün kala yap eğer hemen çıkarsa ikinci çizgi ve koyuysa hamilesindir

kizlar adetime 5 gun var aksamustu test yaptim ikinci cizgi cikti bir sure sonra kayboldu. boyle bi durum yasayan var mi acaba

Durdukça Yok olur hatta ben sana atıyım kıpkırmızı olan ilk yaptığım testim silinmiş olan akşama doğru yok oldu pozitif olduğu halde

Eklentiler

• IMG_2563.JPG
    IMG_2563.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 443
  • IMG_2711.JPG
    IMG_2711.JPG
    21,8 KB · Görüntüleme: 492
evet ama yine de cizgi görünüyor benimkinde kayboldu tamamen. test mi bozuktu acaba. kan verdim sonuc negatif cikti 4 gun var . sanirim hamile degilim.

valla cekemedim bile.testi yaptim aa iki tane dedim sonra 10 sn icinde kayboldu sok oldum

sonra ikinci bir test daha yaptim cikmadi ayni markaydi testler. kan verdim cikmadi bugun kasiklarimda bir agri var yine aksamustu basladi cok hafif lekelenme gibi bi durum var anlam veremedim eger öyleyse yeni yerlesiyor diyecegim bilemedim artik. hayirlisi

sonra ikinci bir test daha yaptim cikmadi ayni markaydi testler. kan verdim cikmadi bugun kasiklarimda bir agri var yine aksamustu basladi cok hafif lekelenme gibi bi durum var anlam veremedim eger öyleyse yeni yerlesiyor diyecegim bilemedim artik. hayirlisi
İnş hamilesindir canım benim testim böyleydi şimdi silikleşti ama yinede azda olsa görünüyor çizgi..bu ilk hali şimdiki hali silik

Eklentiler

• 20170912_164345-1.jpg
    20170912_164345-1.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 384
senin testinde 2. cizgi var
bi sekilde bakinca gorunuyor hala benimki ciki kisa bi sure sonra kayboldu. daha once hic karsilasmamistim şaşırdım

Sanirim regline 4 gün var test doğru gostermeyebilir reglinden önce
Bence regl inin geçmesini bekle
aynen cts adet günüm gecmesini bekliyorym bir oglum var ikinciyi istiyoruz cok net belirtiler vardi ikinci cizgiyi gorunce meraklandim kanda cikmadi yeni yerlwsiyoe gibi hissetmeye basladim bilemedim ki ne okup bitiyir icerde

aynen cts adet günüm gecmesini bekliyorym bir oglum var ikinciyi istiyoruz cok net belirtiler vardi ikinci cizgiyi gorunce meraklandim kanda cikmadi yeni yerlwsiyoe gibi hissetmeye basladim bilemedim ki ne okup bitiyir icerde
peki benzer bi durum mu yasadin markasini bilmen şaşırtıcı cnm. duydin mu boyle bi durum öncesinde? bir de senin durumun gecikmesine ragmen negatif mi?
ne kadar degisikhikayeler okudum ben ama tahminimce erken dollenme yoksa zamaninda dollendiyse kanda da cikmiyor en guzeli sakince beklemek hayirlisini dilemek

evet ama yine de cizgi görünüyor benimkinde kayboldu tamamen. test mi bozuktu acaba. kan verdim sonuc negatif cikti 4 gun var . sanirim hamile degilim.

Test bozuktur canım. Ben 3 ay önce yaptım pozitif çıktı ve hala aynı hiç bir silinme filan yok.
Biraz daha bekle çok erken. Acele etme :)

peki benzer bi durum mu yasadin markasini bilmen şaşırtıcı cnm. duydin mu boyle bi durum öncesinde? bir de senin durumun gecikmesine ragmen negatif mi?
ne kadar degisikhikayeler okudum ben ama tahminimce erken dollenme yoksa zamaninda dollendiyse kanda da cikmiyor en guzeli sakince beklemek hayirlisini dilemek
Bilmem tahmin ettim
bende Bebetime ile test yaptım negatif cikti
Guvenenedim ben o teste
Ay bilmiyorum
Çok zor beklemek :110:

Benimde reglim 4 gün geçti hala negatif cikiyor testler

Kimisinde çok geç çıkıyor. Ben 1 bucuk aylık olana kadar testim negatif çıkmıştı. Clear blue diye bir test var onu deneyin olmadı onlar çok güzel. Ama dediğim gibi bazen negatif çıkabilir uzun bir süre.

Clearblue da çok pahalı ama yani o kesin Sonuç veriyor mu
Kimisinde çok geç çıkıyor. Ben 1 bucuk aylık olana kadar testim negatif çıkmıştı. Clear blue diye bir test var onu deneyin olmadı onlar çok güzel. Ama dediğim gibi bazen negatif çıkabilir uzun bir süre.

Benim testim böyle oldu silindi gitti çizgi adet agrilarim var 2 gün içinde adet olurum

Eklentiler

• 20170912_234325-1.jpg
    20170912_234325-1.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 270
Back