Gebeliğe Hazırlık 2.cizgi hayali mi degil mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
Kızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var

Eklentiler

• 1603799734242230461869807872347.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 137
canım kalbini kırmak asla istemem ama ben göremedim ikinci bir çizgi. aynı durumu defalarca yaşadım hep ikinci çizgi var gibi görürdüm gözler bazen yanıltaibliyor bizleri. en güvenilir sonuç kan testidir

Yinede umudunu yitirme bikaç gün sonra başka marka test ile tekrar yap hiç belli olmaz
Teşekkür ederim çok saçma olcak tam da ağlıyodum bi bakim dedim nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun beklim zaten adet olcaksam olurum 2 3 güne
Yinede umudunu yitirme bikaç gün sonra başka marka test ile tekrar yap hiç belli olmaz
Tam aglamakliydim bi bakim dedim mesaja çok teşekkür ederim zaten.bir iki güne belli olur adet olurum yinede Allah razı olsun

Kuzum üzülme, vardır bir hayır. Ben üç yıldır bu batağın içindeyim her regl gecikmesinde koştur koştur test alıp hayal kırıklığı ile başbaşa kalıyordum.. üzüntünü anlıyorum ancak kendini strese sokma hiçbir zaman da umutsuz olma. Umut her zaman var

Kız niye ağlıyorsun daha adet günü bile değil. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin isterken hep böyle iste.Elbet bizlerinde olacak inancını kaybetme ilk bebek mi ne kadardır deniyorsun Ovulasyon testi falan yapıyor musun nezaman dı yumurtlama günün

Benimde 3 4 yil olcak bir dış gebelik geçirdim ameliyat oldum geçen sende karnımda kalbi durdu ondan o minicik cizgiden medet ummdum sogan kuru yapdim baya bir akintim geldi ovulayon beni yanılttı kuzum bozuk çıkıyor bir koyu bir silik ona da inanmaz oldum Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin insallahhj❤

Benimde kalbi durdu şubat ayında haziran da da kimyasal yaşadım sebebi pıhtılaşmaymış bakalım kısmetse hamile kalır kalmaz iğne başlicaz. İnnovatia marka alırsan bozuk çıkmaz çok güvenilir onun ovulasyon testi

Cok geçmiş olsun kuzum çok sağol tekrar hayırlısı olsun hepimize hiç adet belirtim de yok bu arada ama gebelik de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…