Kuruma çizgisine benziyor canımKızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var
Senin de var gibi sanki adet oldum muEki Görüntüle 2711458 bu benim bu ay ki testim kuruyunca çıkıyor bunlar
Kuruma çizgisiKızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var
Sizi üzmek istemem ama ben göremedim ikinci çizgiyi.. belki fotodandır bilemem.Kızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var
Bir çizgi görüyorum ama kaç dk sonra çıktı o önemli. Kurumuş gibi duruyor daha çok.Kızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var
Evet oldumSenin de var gibi sanki adet oldum mu
Bu marka testte sürekli böyle çizgi var bende geçen ay kullandım daha belirgin bile çıkardığı olduKızlar merhaba bana mi öyle geldi bilmiorum ama adetime 1 gün var
Sanırım markadan haklisin başka alio da denemeye değmez o zaman teşekkür ederimBu marka testte sürekli böyle çizgi var bende geçen ay kullandım daha belirgin bile çıkardığı oldu
Yinede umudunu yitirme bikaç gün sonra başka marka test ile tekrar yap hiç belli olmazSanırım markadan haklisin başka alio da denemeye değmez o zaman teşekkür ederim
Teşekkür ederim çok saçma olcak tam da ağlıyodum bi bakim dedim nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun beklim zaten adet olcaksam olurum 2 3 güneYinede umudunu yitirme bikaç gün sonra başka marka test ile tekrar yap hiç belli olmaz
Tam aglamakliydim bi bakim dedim mesaja çok teşekkür ederim zaten.bir iki güne belli olur adet olurum yinede Allah razı olsunYinede umudunu yitirme bikaç gün sonra başka marka test ile tekrar yap hiç belli olmaz
Kuzum üzülme, vardır bir hayır. Ben üç yıldır bu batağın içindeyimTeşekkür ederim çok saçma olcak tam da ağlıyodum bi bakim dedim nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun beklim zaten adet olcaksam olurum 2 3 güne
Tam aglamakliydim bi bakim dedim mesaja çok teşekkür ederim zaten.bir iki güne belli olur adet olurum yinede Allah razı olsun❤
Kız niye ağlıyorsun daha adet günü bile değil. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin isterken hep böyle iste.Elbet bizlerinde olacak inancını kaybetme ilk bebek mi ne kadardır deniyorsun Ovulasyon testi falan yapıyor musun nezaman dı yumurtlama gününTeşekkür ederim çok saçma olcak tam da ağlıyodum bi bakim dedim nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun beklim zaten adet olcaksam olurum 2 3 güne
Tam aglamakliydim bi bakim dedim mesaja çok teşekkür ederim zaten.bir iki güne belli olur adet olurum yinede Allah razı olsun❤
Benimde 3 4 yil olcak bir dış gebelik geçirdim ameliyat oldum geçen sende karnımda kalbi durdu ondan o minicik cizgiden medet ummdum sogan kuru yapdim baya bir akintim geldi ovulayon beni yanılttı kuzum bozuk çıkıyor bir koyu bir silik ona da inanmaz oldum Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin insallahhj❤Kız niye ağlıyorsun daha adet günü bile değil. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin isterken hep böyle iste.Elbet bizlerinde olacak inancını kaybetme ilk bebek mi ne kadardır deniyorsun Ovulasyon testi falan yapıyor musun nezaman dı yumurtlama günün
Benimde kalbi durdu şubat ayında haziran da da kimyasal yaşadım sebebi pıhtılaşmaymış bakalım kısmetse hamile kalır kalmaz iğne başlicaz. İnnovatia marka alırsan bozuk çıkmaz çok güvenilir onun ovulasyon testiBenimde 3 4 yil olcak bir dış gebelik geçirdim ameliyat oldum geçen sende karnımda kalbi durdu ondan o minicik cizgiden medet ummdum sogan kuru yapdim baya bir akintim geldi ovulayon beni yanılttı kuzum bozuk çıkıyor bir koyu bir silik ona da inanmaz oldum Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin insallahhj❤
Cok geçmiş olsun kuzum çok sağol tekrar hayırlısı olsun hepimizeBenimde kalbi durdu şubat ayında haziran da da kimyasal yaşadım sebebi pıhtılaşmaymış bakalım kısmetse hamile kalır kalmaz iğne başlicaz. İnnovatia marka alırsan bozuk çıkmaz çok güvenilir onun ovulasyon testi
Adetin geçince tekrar test yap belkide vardırCok geçmiş olsun kuzum çok sağol tekrar hayırlısı olsun hepimizehiç adet belirtim de yok bu arada ama gebelik de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?