Pozitif yarin kan verin. Silikde ciksa adet gectiyse hamilesiniz demek.Hanımlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz daha önce test yaptığımda 2.çizgi silik bile olmamıştı. Şimdi adetim 2 gün gecikti ama oruç tuttuğum için de değişmiş olabilir. Çok silik 2.çizgi çıktı ilk kez. Ama çok çok silik. Sizce sonuç nedir? Yine umudum yok ama bakalım
Bence var hayırlı olsun muhtemelen 10 20 arası hemen verin iki güne de takip edip sağlıklı artarsa iki haftaya kese kalp görünür sanırımÇok mutlu oldum çok iyi geldiniz bana inşallah vardırben de umutlandırmamak için eşime de söylemedim o kadar silik ki, bir de arada 1-2 gün gecikme olunca umutlanıyoruz hemen. Bu sefer söylememeyi düşünüyorum kanda çıkana kadar. Sizce biraz daha beklesem mi kan tahlili için? 1 sene önce dış gebelik geçirmiştim bu arada
Silik de olsa gebelik var canım sağlıkla gelsin inşallahHanımlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz daha önce test yaptığımda 2.çizgi silik bile olmamıştı. Şimdi adetim 2 gün gecikti ama oruç tuttuğum için de değişmiş olabilir. Çok silik 2.çizgi çıktı ilk kez. Ama çok çok silik. Sizce sonuç nedir? Yine umudum yok ama bakalım
Eşinize söylemeyin keseyi görmeden hayırlı olsun bencede varÇok mutlu oldum çok iyi geldiniz bana inşallah vardırben de umutlandırmamak için eşime de söylemedim o kadar silik ki, bir de arada 1-2 gün gecikme olunca umutlanıyoruz hemen. Bu sefer söylememeyi düşünüyorum kanda çıkana kadar. Sizce biraz daha beklesem mi kan tahlili için? 1 sene önce dış gebelik geçirmiştim bu arada
Evet hamilesiniz sağlıkla ilerlesin inşallahHanımlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz daha önce test yaptığımda 2.çizgi silik bile olmamıştı. Şimdi adetim 2 gün gecikti ama oruç tuttuğum için de değişmiş olabilir. Çok silik 2.çizgi çıktı ilk kez. Ama çok çok silik. Sizce sonuç nedir? Yine umudum yok ama bakalım
Adetim e 4 gün var hamilemiyimBenimde aynı bu şekilde çıkmıştı. Erken gebelik testinde daha net çıktı ertesi gün kan verdim pozitiftihayırlı olsun
Hamilesin inşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsunAdetim e 4 gün var hamilemiyim
Bir de iki gün sonra tekrar test yap koyulaştıysa kan ver canımAdetim e 4 gün var hamilemiyim
Gayet belli maşallah hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minikAdetim e 4 gün var hamilemiyim
Bence adet gecikmesinde tekrar yaptırın. Şuan tutmuş gibi görünüyor ama adet olursanız o çizgi geçer. O nedenle bugünden itibaren 5 gün sonra tekrarlayın bence, yine çift çizgi çıkarsa kan verinAdetim e 4 gün var hamilemiyim
Benimde silikti 3 gün sonra tekrarladim simdi net 2 cizgim var. Yarin kan testine gidiyorum. Allah nasip eder inşallah hamileyiz canımHanımlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz daha önce test yaptığımda 2.çizgi silik bile olmamıştı. Şimdi adetim 2 gün gecikti ama oruç tuttuğum için de değişmiş olabilir. Çok silik 2.çizgi çıktı ilk kez. Ama çok çok silik. Sizce sonuç nedir? Yine umudum yok ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?