- 13 Ağustos 2013
- 10
- 3
-
- Konu Sahibi istanbullll
Merhaba bence yavaş yavaş eşinle çocuğa hazırlansanız iyi olur. Sonra herşey için geç olabilir. Ama illa istemiyorum şimdi dersen mutlaka yumurtalarını dondur derim ben ilerde pişman olmamak içinMerhabalar 1 yıl önce patlayan çikolata kisti yüzünden açık ameliyat oldum yumurtalık dönmüş ve hasar görmüştü şükür düzeldi 24 yaşında 8 aylık evliyim gittiğim kadın doğum uzmanı çikolata kistinin tekrarlama ihtimalinin yüksek olduğunu tekrarlarsa normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Önümüzdeki 6 Aylık sürecin bedenen benim için çok iyi olduğunu denemem gerektiğini belirtti anne olmaya hazır değilim ama ilerde de yaşayacağım her sıkıntı beni çok etkiler ne karar vereceğimi bilmiyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum kafam çok karışık bana da yol gösterirseniz çok sevinirim.
Asla ümidini yitirme tek tüple doğal yolla kalmak belki bi tık daha zor olabilir ama tüp bebekle çok daha rahat hamile kalabilirsin. Herşeyin başı olumlu düşünmekMerhaba bende 3 ay önce laparoskopi çikolata kisti ameliyatı oldum 8 aylık evliyim yaş 24 evlendiğim günden beride çocuk istiyorum rahatsızlığımı bildiğim için. Laparoskopiden sonra da doktorum sol tüpün enfeksiyondan tıkanmış açılmaz dedi tek tüple gebe kalırsın gençsin vs dedi. Ama ben yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ameliyattan sonra ki 6 ay yüksek ihtimal diyorlar ama hala birşey yok her ay hayal kırıklığı.
İnşallah bende çok istiyorumAsla ümidini yitirme tek tüple doğal yolla kalmak belki bi tık daha zor olabilir ama tüp bebekle çok daha rahat hamile kalabilirsin. Herşeyin başı olumlu düşünmekİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Teşekkür ederim nasipten öteye yol yok hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Merhaba bence yavaş yavaş eşinle çocuğa hazırlansanız iyi olur. Sonra herşey için geç olabilir. Ama illa istemiyorum şimdi dersen mutlaka yumurtalarını dondur derim ben ilerde pişman olmamak için
Soğan kürü denediniz mi acaba bu yolla hamile kalan çok kişi olmuş. Bana da hastalığım döneminde çok önermişlerdiMerhaba bende 3 ay önce laparoskopi çikolata kisti ameliyatı oldum 8 aylık evliyim yaş 24 evlendiğim günden beride çocuk istiyorum rahatsızlığımı bildiğim için. Laparoskopiden sonra da doktorum sol tüpün enfeksiyondan tıkanmış açılmaz dedi tek tüple gebe kalırsın gençsin vs dedi. Ama ben yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ameliyattan sonra ki 6 ay yüksek ihtimal diyorlar ama hala birşey yok her ay hayal kırıklığı.
Hayır hiç denemedim ama çok öneren oluyor deneyeceğimSoğan kürü denediniz mi acaba bu yolla hamile kalan çok kişi olmuş. Bana da hastalığım döneminde çok önermişlerdi
Kızlar bu mesajı yazdığım ay hamile kaldığımı öğrendim aynı şeyleri yaşayan varsa umut olsun :)Merhaba bende 3 ay önce laparoskopi çikolata kisti ameliyatı oldum 8 aylık evliyim yaş 24 evlendiğim günden beride çocuk istiyorum rahatsızlığımı bildiğim için. Laparoskopiden sonra da doktorum sol tüpün enfeksiyondan tıkanmış açılmaz dedi tek tüple gebe kalırsın gençsin vs dedi. Ama ben yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ameliyattan sonra ki 6 ay yüksek ihtimal diyorlar ama hala birşey yok her ay hayal kırıklığı.
Merhaba ameliyattan ne kadar sonra gebelik dusunmenizi onermisti doktorlar. Bende sizinle ayni seyi yasadim kistim patlamis acik ameliyat olmak zorunda kaldım. Banada kist tekrarlama ihtimali yüksek dediler insallah tekrarlamaz ama bence beklemeyin, kist cikarsa yumurta rezervleriniz daha da azalabilir. Keske bende böyle bir rahatsızlığım oldugunu yıllar önce bilseydim. O zaman cocuk planlarını ertelemezdim. Yinede umutluyum umudumu yitirmedim. Rabbim banada nasip eder inşallahMerhabalar 1 yıl önce patlayan çikolata kisti yüzünden açık ameliyat oldum yumurtalık dönmüş ve hasar görmüştü şükür düzeldi 24 yaşında 8 aylık evliyim gittiğim kadın doğum uzmanı çikolata kistinin tekrarlama ihtimalinin yüksek olduğunu tekrarlarsa normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Önümüzdeki 6 Aylık sürecin bedenen benim için çok iyi olduğunu denemem gerektiğini belirtti anne olmaya hazır değilim ama ilerde de yaşayacağım her sıkıntı beni çok etkiler ne karar vereceğimi bilmiyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum kafam çok karışık bana da yol gösterirseniz çok sevinirim.
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eder inşallahKızlar bu mesajı yazdığım ay hamile kaldığımı öğrendim aynı şeyleri yaşayan varsa umut olsun :)