- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
siz oldunuz mu? Pek resimler bulamadım maalesef kendisinin yaptığı ameliyatlardanAhmet islam
siz mi oldunuz kendisine ?Haldun kamburoglu.
siz mi oldunuz kendisine ?
hmm anladim ne kadardi peki fiyati?Ben olmadım olacaktım fiyatı fazla geldi. Çünkü yüksek fiyata anlasmamistik fiyatlari degisti. Simdi yasadigim sehirde baska bir doktor araştırıyorum. Haldun bey ile gidip görüştüm. Yaptigi burunlari da instagram hesabindan paylaşıyor. Cok iyi biri. Isinde de başarılı. Param olsaydi ameliyatimi ona olurdum.
hmm anladim ne kadardi peki fiyati?
Canım 6 ay geçti diyosun biraz daha süre geçsin bunun tam otursun belki seveceksin o zaman hızlı karar verme. Kemik büyümesi sorunun mu var ?Sevgili bayanlar bana 2. ameliyatım icin bütcemi acmayan en fazla 8'000 tl olacak bi sekilde bir doktor önerir misiniz lütfen yalvariyorum..Istanbulda veya önerdiginiz baska ilde varsa seve seve yazabilirsiiniz.. ben maalesef baslarda memnun fakat sonradan memnun kalmadigim bir burun ameliyati oldum.. 6 ay gecti aradan nefes hala alamiyorum o tamponlar ciktiginda gelen nefes yok... burun ucum asimetrik.. sag burun kanadım daha aşagida ve kötü bir görüntüsü oldu anlicaniz.. buda yetmedi burnumun sol tarafindan eskidende oldugu gibi kemik büyüdü.. bir doktora yazdim Istanbulda 18 bin tl diyor adam ya revizyon ameliyatina bu kadar zengin degilim ben...
ya harbiden sezonu mudur nedir cok pahali.. arkadasim 2 sene evvel revizyon ameliyatini 7 bin tl e yaptirmis suan sordugum doktorlar iki kati parayi söyluyorlarBen randevu aldığımda 4,5 idi... şimdi 8 bin civarı olmuş.
canim insallah dedigin gibi olur fakat maalesef memnun degilim sonuctan.. kemigim büyüdü evetCanım 6 ay geçti diyosun biraz daha süre geçsin bunun tam otursun belki seveceksin o zaman hızlı karar verme. Kemik büyümesi sorunun mu var ?
ya harbiden sezonu mudur nedir cok pahali.. arkadasim 2 sene evvel revizyon ameliyatini 7 bin tl e yaptirmis suan sordugum doktorlar iki kati parayi söyluyorlar
Bende 3 şubatta medical parkta muhammet pamukçu ya ameliyat olacağım. Ameliyat sonrası düşüncelerimi net olarak söyleyebilirim isterseniz. görüştüğüm zaman çok güzel bir enerjisinin olduğunu gördüm ve çok içime sindi.
2 kati fiyat istemeleri cok anormalYok ya sezondan degil para kazanmak icin öyle fiyatlar.
2 kati fiyat istemeleri cok anormal
insallah bulursunuzEvet iste bende o yuzden baska doktora ameliyat olacağım. Doktor araştırıyorum.
Sevgili bayanlar bana 2. ameliyatım icin bütcemi acmayan en fazla 8'000 tl olacak bi sekilde bir doktor önerir misiniz lütfen yalvariyorum..Istanbulda veya önerdiginiz baska ilde varsa seve seve yazabilirsiiniz.. ben maalesef baslarda memnun fakat sonradan memnun kalmadigim bir burun ameliyati oldum.. 6 ay gecti aradan nefes hala alamiyorum o tamponlar ciktiginda gelen nefes yok... burun ucum asimetrik.. sag burun kanadım daha aşagida ve kötü bir görüntüsü oldu anlicaniz.. buda yetmedi burnumun sol tarafindan eskidende oldugu gibi kemik büyüdü.. bir doktora yazdim Istanbulda 18 bin tl diyor adam ya revizyon ameliyatina bu kadar zengin degilim ben...
evet ikinci ameliyatım olacak. açıkcası beni en çok cezbeden yapmış olduğu burunları görmem ve benim beklentilerimi kendisinin ben söylemeden tek tek söylemesi oldu. hastane 5500 tl fiyat verdi ama 4500 tl ye indirdiler.i
2. ameliyatiniz mi ? umarim cok cok iyi gecer simdiden gecmis olsun. Ameliyat öncesi lutfen beklentinizi iyice konusun.. insallah guzel sonuclar elde edersiniz.. fiyat ne kadardi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?