2.burun ameliyati

yeya

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
97
26
18
Arkadaşlar yaklaşık dört ay önce burnumda ki çatlak nedeni ile ameliyat oldum.Olmuşken yeni bir şekil de vermek istedim. Düz bir buruna sahiptim biraz kalkık ve kavis kazandırmak amacımdı Fakat doktorum ile iletişimsizlikten dolayı istediğim gibi olmadı. Boşuna milyarlar vermiş oldum. Uzun lafın kısası ; tekrar ameliyat olmak istiyorum. Fakat doktor a tekrar ücret vermem gerekiyor mudur ? Sonuçta onun hatası... Düzeltme ameliyatı ücretsiz yapılır mi bilen var mı ? Eğer ücretli ise aynı doktora zaten olmam..

Doktorun hatası dediğiniz durum nedir.Bariz bi hata olursa ancak kabul ederler..yoksa şahsi bi beğenmeme durumunu önemseyeceklerini sanmıyorum

Doktorun hatası dediğiniz durum nedir.Bariz bi hata olursa ancak kabul ederler..yoksa şahsi bi beğenmeme durumunu önemseyeceklerini sanmıyorum
Önden bakınca ince olan burnum kalınlaştı ve iki yanında parantez şeklinde kemik oluştu

Önden bakınca ince olan burnum kalınlaştı ve iki yanında parantez şeklinde kemik oluştu
benimde ameliyatımın üzerinden 20 gün geçti..Aynen sizin gibi ince olan burnumun kalınlaştığını düşünüyorum.Fazla kıkırdak koyabiliyorlar bazen..mesela yüzüm küçük haliyle burun düzgün olsada yinede bi tuhaf duruyor..Bende beklicem zamanla incelicekmi bakalım..2. ameliyata karar verirsen doktorunu çok iyi seçmelisin..

Bende kıkırdak ekleme gibi bir olay olmadı yalnız. Göz hizasından 1cm aşağıda ki bölümde çatlak vardı. Kemer oluşmuştu. O düzeltilince düzgün bir burun yerine aksine enine doğru kemer oluştu. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Önceden yandan bakınca sorunum vardı şimdi ise önden bakınca sorunum var diyelim

Bir de az önce ki mesaja cevap verirken eklemeyi unuttum kusura bakma. Ameliyat ustunden 20 gün geçti demişsin. Bu çok erken bir dönem. Ben de o zamanlar sıkıntı çekiyordum. Ama şu anda keşke o döneme dönsem diyorum. Çünkü bir ümit oluyor en azından. Fakat şu anda 4.ayım Ve hiç ümidim yok

Canım merhaba baya zaman geçmiş durumunu merak ettim oldun mu ikinci ameliyatı ?

bende son durumunuzu merak ettim. yeni kemer olustu yazmıssınız? doktorunuz bunu ücretsiz düzeltti mi

Estetık olmus bırı olarak aynı sıkıntıları yasadım basta neyse o sanmayn altıay sonra duzelıor ne yazıkkı duzelmıor altıncı ayımda duzeltme yapdırdım ve bunlar doktor hatası duzeltmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…