Arkadaşlar yaklaşık dört ay önce burnumda ki çatlak nedeni ile ameliyat oldum.Olmuşken yeni bir şekil de vermek istedim. Düz bir buruna sahiptim biraz kalkık ve kavis kazandırmak amacımdı Fakat doktorum ile iletişimsizlikten dolayı istediğim gibi olmadı. Boşuna milyarlar vermiş oldum. Uzun lafın kısası ; tekrar ameliyat olmak istiyorum. Fakat doktor a tekrar ücret vermem gerekiyor mudur ? Sonuçta onun hatası... Düzeltme ameliyatı ücretsiz yapılır mi bilen var mı ? Eğer ücretli ise aynı doktora zaten olmam..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.burun ameliyati
- Konu Sahibi yeya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun ameliyati burunestetiği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim biraz kaşındım galiba şu anda mutsuzumYa senin burnu çok güzeldi ama
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Doktorun hatası dediğiniz durum nedir.Bariz bi hata olursa ancak kabul ederler..yoksa şahsi bi beğenmeme durumunu önemseyeceklerini sanmıyorumArkadaşlar yaklaşık dört ay önce burnumda ki çatlak nedeni ile ameliyat oldum.Olmuşken yeni bir şekil de vermek istedim. Düz bir buruna sahiptim biraz kalkık ve kavis kazandırmak amacımdı Fakat doktorum ile iletişimsizlikten dolayı istediğim gibi olmadı. Boşuna milyarlar vermiş oldum. Uzun lafın kısası ; tekrar ameliyat olmak istiyorum. Fakat doktor a tekrar ücret vermem gerekiyor mudur ? Sonuçta onun hatası... Düzeltme ameliyatı ücretsiz yapılır mi bilen var mı ? Eğer ücretli ise aynı doktora zaten olmam..
Önden bakınca ince olan burnum kalınlaştı ve iki yanında parantez şeklinde kemik oluştuDoktorun hatası dediğiniz durum nedir.Bariz bi hata olursa ancak kabul ederler..yoksa şahsi bi beğenmeme durumunu önemseyeceklerini sanmıyorum
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
benimde ameliyatımın üzerinden 20 gün geçti..Aynen sizin gibi ince olan burnumun kalınlaştığını düşünüyorum.Fazla kıkırdak koyabiliyorlar bazen..mesela yüzüm küçük haliyle burun düzgün olsada yinede bi tuhaf duruyor..Bende beklicem zamanla incelicekmi bakalım..2. ameliyata karar verirsen doktorunu çok iyi seçmelisin..Önden bakınca ince olan burnum kalınlaştı ve iki yanında parantez şeklinde kemik oluştu
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Bende kıkırdak ekleme gibi bir olay olmadı yalnız. Göz hizasından 1cm aşağıda ki bölümde çatlak vardı. Kemer oluşmuştu. O düzeltilince düzgün bir burun yerine aksine enine doğru kemer oluştu. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Önceden yandan bakınca sorunum vardı şimdi ise önden bakınca sorunum var diyelimbenimde ameliyatımın üzerinden 20 gün geçti..Aynen sizin gibi ince olan burnumun kalınlaştığını düşünüyorum.Fazla kıkırdak koyabiliyorlar bazen..mesela yüzüm küçük haliyle burun düzgün olsada yinede bi tuhaf duruyor..Bende beklicem zamanla incelicekmi bakalım..2. ameliyata karar verirsen doktorunu çok iyi seçmelisin..
Bir de az önce ki mesaja cevap verirken eklemeyi unuttum kusura bakma. Ameliyat ustunden 20 gün geçti demişsin. Bu çok erken bir dönem. Ben de o zamanlar sıkıntı çekiyordum. Ama şu anda keşke o döneme dönsem diyorum. Çünkü bir ümit oluyor en azından. Fakat şu anda 4.ayım Ve hiç ümidim yokbenimde ameliyatımın üzerinden 20 gün geçti..Aynen sizin gibi ince olan burnumun kalınlaştığını düşünüyorum.Fazla kıkırdak koyabiliyorlar bazen..mesela yüzüm küçük haliyle burun düzgün olsada yinede bi tuhaf duruyor..Bende beklicem zamanla incelicekmi bakalım..2. ameliyata karar verirsen doktorunu çok iyi seçmelisin..
Canım merhaba baya zaman geçmiş durumunu merak ettim oldun mu ikinci ameliyatı ?Arkadaşlar yaklaşık dört ay önce burnumda ki çatlak nedeni ile ameliyat oldum.Olmuşken yeni bir şekil de vermek istedim. Düz bir buruna sahiptim biraz kalkık ve kavis kazandırmak amacımdı Fakat doktorum ile iletişimsizlikten dolayı istediğim gibi olmadı. Boşuna milyarlar vermiş oldum. Uzun lafın kısası ; tekrar ameliyat olmak istiyorum. Fakat doktor a tekrar ücret vermem gerekiyor mudur ? Sonuçta onun hatası... Düzeltme ameliyatı ücretsiz yapılır mi bilen var mı ? Eğer ücretli ise aynı doktora zaten olmam..
Peki aynı aciyimi çektiniz yoksa düzeltme basit birseymiEstetık olmus bırı olarak aynı sıkıntıları yasadım basta neyse o sanmayn altıay sonra duzelıor ne yazıkkı duzelmıor altıncı ayımda duzeltme yapdırdım ve bunlar doktor hatası duzeltmek zorunda