2 buçuk yaşında kızım boğaz enfeksiyonu olmuş:(

tugba0120

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
133
38
31
Merhaba hanımlar.. 2 buçuk yaşında kızım dün hiçbir şeyi yoktu akşam ateşlenmeye başladı bütün vücuduna yayıldı gece acile götürdük doktor Boğaz enfeksiyonu olmuş dedi serum taktı antibiyotik ve ateş düşürücü verdi ateşi düştü sabah yine ateşlendi yine doktora gittik tabi verdiği ilaçları kullandık doktor yine serum bağladı antibiyotik ve ateş düşürücü dönüşümlü kullanın dedi başına gelen var ne yapmalıyım:KK43:

Benim kızım da cok taze atlattı. Alerjik bir bünyesi olduğu için ilaç kullanmamaya azami gayret ediyoruz. Udi hindi yağı icirdim sabah akşam. Gece yatarken ayaklarının altına sarımsaklı yağ sürdüm. İstediği zaman yedi, istemiyorsa ısrar etmedim. 4 günde yorucu kısmı atlattı, bir kaç gün de halsizlik yaşadı ve bitti çok şükür. Udi hindi yağı da beyaz dut kürü de doğal antibiyotiktir. Hatta düşürülemeyen crp değerini bile dusurebiliyor dut kürü. Doktorun recetesine ek bunları da uygulayabilirsiniz.

Benim kızım da cok taze atlattı. Alerjik bir bünyesi olduğu için ilaç kullanmamaya azami gayret ediyoruz. Udi hindi yağı icirdim sabah akşam. Gece yatarken ayaklarının altına sarımsaklı yağ sürdüm. İstediği zaman yedi, istemiyorsa ısrar etmedim. 4 günde yorucu kısmı atlattı, bir kaç gün de halsizlik yaşadı ve bitti çok şükür. Udi hindi yağı da beyaz dut kürü de doğal antibiyotiktir. Hatta düşürülemeyen crp değerini bile dusurebiliyor dut kürü. Doktorun recetesine ek bunları da uygulayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sağolun 🙏

X