2 bucuk yaş sendromu

minik bebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
27
3
1
28
Merhaba hanımlar.
Özellikle son bir kac gundur kendimi artık yetersiz ve kötü hissetmeye basladim. 2 bucuk yasinda oglum gündüz gayet iyiydi hep akıllı durur oglumdan bisy istedigimde cok akilli davranir yapardi ama eşim geldiginde direk elinde bisy varsa bana fırlatiyor yada itekleyerek canımı acıtacak şeyler yapiyor.
Ama artik 2 3 gundur gunduz akilli durmuyor canimi acitmiyor fakat aglayarak her dedigini yaptirmaya caliisyor sadece kendi istedigi olsun istiyor.
Ne yapmam lazim bilmiyorum bu durum beni cok yormaya basladi devamli kızar oldum ogluma ama kızsam dahi yapmiyor cok fazla inatci nasil ve neler yapmaliyim cok yoruldum gercekten

aslinda kucuk bir cocugun yapabilecegi davranislari sergiliyor. 2-3 yas arasi zaten benci yani benim dedigim olsun donemleri. cok anormal bi durum yok. sanirim yoruldugunuz icin stres olmussunuz haklisiniz cocuk buyutmek sabir isi ama bagirip cagirmak sorunu cozmez. tersine iyice inatlasir. ayrica yine bu yas grubu yaramazlik illaki yapar.

Bilmiyorum her dedigini de yaparak daha cok şımarmasini istemiyorum yapmazsam da aglamasi bitmiyor ne dogru ne yanlis artik bilemedm. Ben mi abartiyorum bilemiyorum fakat karsi komsumda diyor babasini gorunce cok fazla simardigini canimi acitmaya cabalamasini goruyor ama nerede yanlis yapiyprum anlayamiyorum gundz ilgileniyorum oyun vs elimden geldigince

Bence eşiniz onun yanında size bol sevgi göstersin belki bunu görmeye ihtiyacı var çocuğın belkide kendisine babasını idol almış ve bu durumda kıskançlık yapabilir. Eşiniz size kötü davranıyor demiyorum ama sizinle onun gözüne soka soka ilgilensin ne biliyim saçınızı okşamak omzunuzu ovalamak elinizi öpmesi vs. Ve çok yumuşak ses tonuyla konuşsun. Bakalım belki iyii gelir çocuğa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…