2 BEDEN ZAYIF GÖSTEREN GELİNLİK KENDİ TASARIMIM GERÇEK ALICIYA UYGUN FİYATA..

canım yanlış anlama ama fotoğraflarda gelinliğin yandan görünümünde işleme kenarında düzensizlikler mi var şeritler halinde? İşlemeden dolayı gibi görünüyor. Ne zaman bu ilana baksam gözüme batıyor. Dediğim gibi yanlış anlama lütfen

boncuklar parlak ve cam olduğu için göz yanılması ve gölge düşümleri öyle bu gelinliği yaptîrana kadar santim santim ölçup biçtim hergün incelediğime emin olabilirsin he birde göz bozuklukları eklenince öyle gordün demek ki .iyi gunler

gözüm bozuk değil aksine çok net görürüm de bu kadar kabalaşmana gerek yoktu. burda herkes benim gördüğümü görüyor snuçta. varsa bir açıklaması yap da herkes okusun. gelinliği bilmem ama kalbini ve üslubunu sevmedim.

Almayacağın şey hakkında yorum yapıp benden yanıt bekleme mantığını sevmedim bu üsluba hazırlıklı bir biçimde yazdığın için tartışmaya açık bir mesaj olunca kestirip atmak kötü olduysa tavsiye edeyim burda herhangi bir konu üzerinde tartışmak mümkün olmayabilir şansini başka yerlerde dene derim çok iyi niyetliysen almayacağın şey hakkında ne diye saçma yalan yanlış yorum yazıyorsun gevezelik yapmak için uygun bir yer değil iyi günler

ben gayet kibarca yazdım. iki yerde de yanlış anlama demişim zaten. Ki, bu ilana her baktığımda da gözüme çarpıyor ilk değil farkedişim. Kişiden kişiye değişen soyut bir şeyden de bahsetmiyorum. Göz var izan var. Benim gördüğümü herkes görüyor zaten. sen de açıklamayı kibarca yapabilirdin. Ya da fotoğrafta öyle çıkmış deyip daha düzgün görünen bir fotoğraf koyabilirdin ve anlardık. Bu sana yardımcı da olabilirdi senin gelinliğini satmana ama herkes içindekinden koyuyo ortaya. Hiç yakıştıramadım

Son düzenleme:
yahu satılsın ya da satılmasın sen alıcı değilsin gerçek alıcıya yazmışım sen neden boşuna yorum yazıyorsun beni uğraştırıyorsun ki hala uzatıyorsun sohbet etme alanı değil burası git başka yerde et sohbetini lütfen daha fazlada cevap yazma iyi eleştirmeler.

yahu satılsın ya da satılmasın sen alıcı değilsin gerçek alıcıya yazmışım sen neden boşuna yorum yazıyorsun beni uğraştırıyorsun ki hala uzatıyorsun sohbet etme alanı değil burası git başka yerde et sohbetini lütfen daha fazlada cevap yazma iyi eleştirmeler.
yorum pozitif olsaydı ' almayacağım ama mükemmel gelinlik' denseydi bu tepkiyi vermeyecektin. zira alıcı olmayan bir kişi yazmış tepkin olmamış. sen yoksa o kusuru kimse görmeden birine vermeyi mi planlıyordun niye bu kdar tepki gösterdin ki? cevap yazmazsan yazmam. sen yazdıkça cevap hakkı doğar bana da :)

canım yanlış anlama ama fotoğraflarda gelinliğin yandan görünümünde işleme kenarında düzensizlikler mi var şeritler halinde? İşlemeden dolayı gibi görünüyor. Ne zaman bu ilana baksam gözüme batıyor. Dediğim gibi yanlış anlama lütfen
Arkadaşım fotograflar gelin oynarken çekilmiş. .yanlarin düz görünmemesi normal degilmi anlamadım. Ayrıca sürekli ilana baktigina göre gelinliği baya beğenmişsin.
Acaba fiyat düşürme politikasımı yapıyorsun? ?

''İki beden zayıf gösteren gelinlik'' başlığını görünce nasıl bir gelinlik diye baktım, gördüğüm son derece sıradan bir kılık, düşüncem bu bayan fazla kilolu galiba zira iki beden zayıf gösterdiğini iddia ettiği gelinlik içinde bile beli kalın çıkmış şeklinde oldu. Yine de yorum yapmaya gerek duymadım, ama gelinlik sahibinin gelinlik hakkında başka bir bayanın gayet de zarif bir şekilde olumsuz eleştirisine karşı verdiği kaba cevabı görünce yazmak istedim. Hanımefendi, olumsuz yoruma tahammülünüz yok belli ama ürününüzün satılmasını istiyorsanız yanlış yoldasınız, insanlar negatif enerji yüklü bir insandan alışveriş yapmaya meyilli değildirler, bildiririm. Üstelik tasarım olarak da son derece sıradan, dikimi ise kalitesiz, üzgünüm. Bu sayfada iyi gelinlikler hemen satılıyor, sizinki gibi olanlar ise sürekli ''güncel'' yazarak sayfada kalmaya ve satmaya çabalıyorlar.
Size iyi güncellemeler.

Kiskanclik bu galiba sizi hic mi hic ilgilendirmez yandas bir uye oldugunuz hatta belkide o kisi olma ihtimali var yani kotu olsa ben giyinmezdim art niyetli oldugunuz burdan belli alici olmayip yorum yapmak da ayri bir durum ustelik bunu giyinmemis biri olarak gelinlik hakkinda profmus gibi konusmayin bu kadar rahatsiz oluyorsaniz bakmayin ince ve kibar olan biri giyinilmis bir gelinlik ve baskasinin hayatinin onemli bir ani olan bir durumu bu kadar sacma sapan elestirmez nitekim geri kalir yaniniz yok burda satis yapiliyor alan alir kedi ulasamadigi cigere kotu der neticede onu yasiyorsunuz galiba sirf yorum icin girmek bakmak ayri bir durum iyi gunler

''İki beden zayıf gösteren gelinlik'' başlığını görünce nasıl bir gelinlik diye baktım, gördüğüm son derece sıradan bir kılık, düşüncem bu bayan fazla kilolu galiba zira iki beden zayıf gösterdiğini iddia ettiği gelinlik içinde bile beli kalın çıkmış şeklinde oldu. Yine de yorum yapmaya gerek duymadım, ama gelinlik sahibinin gelinlik hakkında başka bir bayanın gayet de zarif bir şekilde olumsuz eleştirisine karşı verdiği kaba cevabı görünce yazmak istedim. Hanımefendi, olumsuz yoruma tahammülünüz yok belli ama ürününüzün satılmasını istiyorsanız yanlış yoldasınız, insanlar negatif enerji yüklü bir insandan alışveriş yapmaya meyilli değildirler, bildiririm. Üstelik tasarım olarak da son derece sıradan, dikimi ise kalitesiz, üzgünüm. Bu sayfada iyi gelinlikler hemen satılıyor, sizinki gibi olanlar ise sürekli ''güncel'' yazarak sayfada kalmaya ve satmaya çabalıyorlar.
Size iyi güncellemeler.
Satan arkadaş zaten gelinlik bedenini yazmış.dikkat ederseniz zaten 34 beden bir gelinlik satmıyor.ayrıca gelinliğin sıradan olup olmadığı göreceli bir kavramdır.allahtan yorum yapmaya gerek duymadım yazmışsınız..iyikide gerek duymamışsınız.
Dikimin kalitesiz oluşunu nasıl anladınız acaba??

''ciğer'' ''kıskançlık'' gibi kelimeler kullanacak kadar jargonunuz düşükken size laf anlatmak imkansız, iyi satışlar.
Jargosu yüksek hanımefendi..hiç görmediğiniz bir bayan hakkında nasıl böyle yorum yapıyorsunuz sizde hakikaten diğer bayan gibi çok KİBAR yorum anlayışına sahipsiniz
Kardeşim almazsınız olur biter ne çamur atıyorsunuz..

X