merhaba arkadaşlar allahım ömür versin bir evladım var ilgim 2 ye bölünmesin diye 2.bebeği erteledik durduk ama bugünkü aklımla hareket etseydim oğlum 1 yaşadığında 2.hamileliğime hazırlık yapardım ben 4 yıl ara verdim şimdi hamile kalabiliyorum ama hamileliği sürdüremiyorum ya gelişmiyo yada kimyasal gebelik olarak sonuçlanıyor sonuç hep hüsran....doktor en son düşükten sonra pıhtılaşma var dedi ben ayrıca diyabetliyim ilaç kullanıyordum 6 ay önce onuda bıraktım hamile kalırsam bebişimi etkilemesin diye diyetle şekerimi sınıra yakın tutuyorum.şimdi yine günüm geçiyor tam adet günümde 2 gün leke geldi sonra kesildi başlarmı diye bekledim 5 gün baktım halen bi hareket yok geçen test aldım 2.çizgi silik çıktı....ama sevinmek istemiyorum sonuç nolacak bilmiyorum çünkü bayramdan hemen sonra doktora randevu aldım hamilemiyim bilmiyorum hamileysem netice nolacak bilmiyorum allahım vaktini bekliyor biliyorum belkide kaderimde 2. çocuğa yazgı yok bunu bilmiyorum işte hem diyabet hem pıhtılaşmayla hamileliğini taçlandıran arkadaşlar var mııı???????????