• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebek zormuş

seseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
4
0
36
Gaziantep
merhaba arkadaşlar allahım ömür versin bir evladım var ilgim 2 ye bölünmesin diye 2.bebeği erteledik durduk ama bugünkü aklımla hareket etseydim oğlum 1 yaşadığında 2.hamileliğime hazırlık yapardım ben 4 yıl ara verdim şimdi hamile kalabiliyorum ama hamileliği sürdüremiyorum ya gelişmiyo yada kimyasal gebelik olarak sonuçlanıyor sonuç hep hüsran....doktor en son düşükten sonra pıhtılaşma var dedi ben ayrıca diyabetliyim ilaç kullanıyordum 6 ay önce onuda bıraktım hamile kalırsam bebişimi etkilemesin diye diyetle şekerimi sınıra yakın tutuyorum.şimdi yine günüm geçiyor tam adet günümde 2 gün leke geldi sonra kesildi başlarmı diye bekledim 5 gün baktım halen bi hareket yok geçen test aldım 2.çizgi silik çıktı....ama sevinmek istemiyorum sonuç nolacak bilmiyorum çünkü bayramdan hemen sonra doktora randevu aldım hamilemiyim bilmiyorum hamileysem netice nolacak bilmiyorum allahım vaktini bekliyor biliyorum belkide kaderimde 2. çocuğa yazgı yok bunu bilmiyorum işte hem diyabet hem pıhtılaşmayla hamileliğini taçlandıran arkadaşlar var mııı???????????

bence hamile kalabiliyorsanız diyabet ve pıhtılaşma probleminizi düzenli kontrol ve ilaç kullanımıyla aşabilirsiniz. çok kafanıza takmayın, diyetle ve kan sulandırıcı iğne veya ilaçlarla bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah...

canım bende sadece kan pıhtılaşması var gebelik boyunca kan sulandırıcı iğneler kullandım
ve çok şükür sağlıcakla oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında
şuan yine hamileyim,3 aylık ve yine kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum ve sağlıklı ilerliyor gebeliğim
kab pıhtılaşması konusunda elimden geldiği kadar yaşadıklarımı tecrübelerimi aktarabilirm
ama diyabet konusunda bir bilgim yok

bugün doktora gittim....ve doktora gidene kadar her şey yolundaydı ve benim tam olarak 14 günüm geçiyordu 2 kere idrarda test yaptım pozitif çıkmıştı kese görünmedi doktor hcg istedi kan verdim sonuç yarın çıkacak ama benim yarını beklememe gerek kalmadı bu muamma ne bilmiyorum çözemiyorum doktor kontrollerindende yoruldum artık napıcamı şaşırdım doktordan çıktıktan sonra düşük başladı....çok zormuş ben bunu anladım moral olarak sıfırn altındayım yoruldum artık..........

şekeri olupda bebeği olan bi çok insan biliyorum işallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız dua edecegim sizin için

çok teşekkür ederim...moralim halen sıfır düzelmeye çalışıyorum inşallah saglıklı kucağıma alacağım bi evlada daha sahip olurum bi gün oğlumda kardeşsiz kalmaz allahım bilir yinede...

Back