• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Bebek deneyenler

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
İlk bebeğim aşılama ile oldu. 9 aylık emiyor. Şimdi 2. Olmazsa korkusu sardığı için kontrollerime başladım. E2 değerimin 11 olduğunu çok düşük olduğunu öğrendim. Hala emziriyorum. Kendiliğinden hamile kalmam zor mu hala? 2.bebeğine tüp veya aşılama deneyen var mı? Tedaviye ne Aman başladınız?

İlk bebeğim aşılama ile oldu. 9 aylık emiyor. Şimdi 2. Olmazsa korkusu sardığı için kontrollerime başladım. E2 değerimin 11 olduğunu çok düşük olduğunu öğrendim. Hala emziriyorum. Kendiliğinden hamile kalmam zor mu hala? 2.bebeğine tüp veya aşılama deneyen var mı? Tedaviye ne Aman başladınız?
Kistiniz dln mı var aşılama kac yıl sonra yaptırdınız acaba bi de hamilelik belirtileriniz var mıydı aşılama ayında

Merhaba benimde ilk gebeliğim aşılama ile oldu 1.5 yil sonra ilk asilamamda tutmuştu şimdi oğlum 3 yaşında bende ikinci bebeği istiyorum ama aynı korku bendede var sanki kendiliğinden olmicakmis gibi :/

Merhabalar bende ayın 13 unde aşılama oldum olduğum günden beri bel ve kaşık agrilarin devam ediyor ama zaten benim her adet olmam da aynı şeyleri yaşıyorum ama bu belirtilerle hamile olanlar da var adet görenlerde ..hakkimizda hayırlısı inşallah hep böyle dua ediyorum herkese

Back