Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın dogumcuya gittin mi ne diyor bu duruma?ilk bebeğinde kesede kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj edildim bu ay kan ve idrarda gebelik cıktı ancak dün itibariyle düşük yaptım tabi doktorlar bunu gebelik düşük saymadı çok üzgünüm mutsuzum bana ne onerirsiziniz
Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla yerini doldursun.
Doktor ne zaman gebelik için uygun gorurse o zaman denemelere tekrar başlarsın. bence öncesinde güzel bir muayene ol. İlk düşük yaptığında sebep bulundu mu ?
Birde folik asit gebe kalmadan kullanmaya başlamak öneriliyor
ilk bebeğinde kesede kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj edildim bu ay kan ve idrarda gebelik cıktı ancak dün itibariyle düşük yaptım tabi doktorlar bunu gebelik düşük saymadı çok üzgünüm mutsuzum bana ne onerirsiziniz
Merhaba, bende ilk gebeliğimi tüp bebek olarak gerçekleştirdim tek yumurta ikiziydi ancak 5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 5 ay sonra 2. Gebeliğime kendiliğinden hamile kaldım ancak 8. Haftada gelişim durduğunu söylediler bugün. Bazen insan diğer insanlara bakıp nasıl istedikleri zaman sağlıklı şekilde çocuk yapabiliyor diyor. Yaşamamız gerekiyormuş demek ki inanıyorum ki bu yazdıklarımızı bi gün çocuğumuz kucağımızdayken okuyacağız.ilk bebeğinde kesede kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj edildim bu ay kan ve idrarda gebelik cıktı ancak dün itibariyle düşük yaptım tabi doktorlar bunu gebelik düşük saymadı çok üzgünüm mutsuzum bana ne onerirsiziniz