2. bebegim de düştü

barse3520

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
4
1
34
ilk bebeğinde kesede kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj edildim bu ay kan ve idrarda gebelik cıktı ancak dün itibariyle düşük yaptım tabi doktorlar bunu gebelik düşük saymadı çok üzgünüm mutsuzum bana ne onerirsiziniz

Kimyasal mı oldu düşükten saymadılar?
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla yerini doldursun.
Doktor ne zaman gebelik için uygun gorurse o zaman denemelere tekrar başlarsın. bence öncesinde güzel bir muayene ol. İlk düşük yaptığında sebep bulundu mu ?
Birde folik asit gebe kalmadan kullanmaya başlamak öneriliyor

Önemli olan kafa olarak toplaman kendini sağlıklı bir gebelik için kendini hazır hissettiğinde gebe kalmayı düşün sabret bu işler biraz sabır gerektiriyor. Allah yardımcın olsun

Dua et yine kendi kendine hamile kaliyorsun.. ben birkere kendim hamile kaldim düsük oldu.. sonra hamile kalamadim tüp bebekle hamile kaldim yine düsük oldu.. cok zor.. simdi adet olmayi bekliyorum yine transfer olacak.. kontroller yapiliyor simdilik bi sorun cikmadi.. herseyin hayirlisi olsun.. cok yipratiyor.. ama sonu güzel olsun

ilk bebeğinde kesede kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj edildim bu ay kan ve idrarda gebelik cıktı ancak dün itibariyle düşük yaptım tabi doktorlar bunu gebelik düşük saymadı çok üzgünüm mutsuzum bana ne onerirsiziniz
Kadın dogumcuya gittin mi ne diyor bu duruma?
Düşük nedeni araştırılmadi mi

Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla yerini doldursun.
Doktor ne zaman gebelik için uygun gorurse o zaman denemelere tekrar başlarsın. bence öncesinde güzel bir muayene ol. İlk düşük yaptığında sebep bulundu mu ?
Birde folik asit gebe kalmadan kullanmaya başlamak öneriliyor
Merhaba, bende ilk gebeliğimi tüp bebek olarak gerçekleştirdim tek yumurta ikiziydi ancak 5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 5 ay sonra 2. Gebeliğime kendiliğinden hamile kaldım ancak 8. Haftada gelişim durduğunu söylediler bugün. Bazen insan diğer insanlara bakıp nasıl istedikleri zaman sağlıklı şekilde çocuk yapabiliyor diyor. Yaşamamız gerekiyormuş demek ki inanıyorum ki bu yazdıklarımızı bi gün çocuğumuz kucağımızdayken okuyacağız.

İyileşmeye, bu günlerin geçeceğini düşünüp yeniden yeşermeye bakın, çocuğunuz olmuyor değil ondan ümitsizliğe kapılmayın hiç, en doğru zamanda bebeğiniz gelecek, ama önce sizin sağlığınız💌

X