2. Bebeği düşünenler buyurun

Yenibirumut82

İki melek annesi <3
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
960
37
118
Tekrar anne olmak istiyorum eşim ise istemiyor kafam çorba gibi karmakarışık :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende istiyorum 2. kez anne olmayi... oglumun kardesi olsun istiyorum daha cok...saglikla sihhatle hayirlica gelsin insaAllah...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Ah bu kadınların sınavı evlat bi yanda geçim bi yanda anlayissiz büyükler bi yanda ne geniş omuzlarimiz var hepsini taşıyoruz

Ben ikinciyi istiyorum yaşım 32 ilk çocuğum 22 aylık esimde 39 yaşında pek zamanımız kalmadı gibi diyorum anlatamıyorum kendi rahatını düşünüyor ilkinide zor bela ikna olup yapmıştı yine aynı inadı sürdürüyor yok kiz olsun buda diyor annemde aynı kiz olursa daha çok severim dedi dün canım sıkıldı erkek olsa aticakmisiniz,yani dedim Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bazen bu kadar ısrar etmesemmi Allah vericek ise verir zaten diyorum ne biliyim ışte kafam bulanık çok fazla

bu kvlerde neden böyle ya, kendileri sanki hiç bu yollardan geçmemiş gibi sevgisiz ve saygısızlar bize karsı. sorsan en cok sevdiği gelinleri bizizdir.

bende ikinciyi istiyorum kızlar, hatta bu ay calsımalara da başladık. Bilmiyorum ama sanki kızımdaki belirtiler basladı gibi adetime daha 6-7 gun var ama kasıklarımda ve karnımda aynı adet agırısına benzeyen agrılar var. kızımda da aynısı olmustu. İnsallah Rabbim bu defa bekletmeden verir 2. meleğimi,

kızım 3,5 yasında kardesi ile arasında ortalama 4 yas olsun istiyorum zaten,

bende calısıyorum ama ikinci bebeğim oldugunda işten ayrılacağım. çünkü kızımdaki duygu yogunlugunu, atesli halde okula göndermelerimi tekrar yasamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…