How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2 aylikbebegim kakasini yapmiyor

Eyluleslemin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
4
0
1
24
Merhaba arkadaslar 2 aylik bebegim uc gundur kakasini yapmıyor. Bugun poposunu uyardim hic umurunda bile olmadi. Zorlanmiyor da. Acaba neden oyle oluyor. Her mamasina zeytinyagida koyuyorum. Lutfen yardimci olun. Bir sorun olabilir mi

Benimde 3 aylık bebeğim var kaka yönünden bizde sıkıntılıyız eczaneden gliserinli fitil aldık rahatsızlanıp huysuzlanınca yarısını veriyorum çok iyi geliyor

Mamadanda olabilir canım beniö bebeğim dede olmuştu karnına bebe yağıyla masaj yapmak çay kaşığıyla zeytinyağı içirmek bacaklarını bisiklete biner gibi çevirmek faydalı oluyor yapıncada çok fazla yapıyor mamayı bırakınca düzelir büyük ihtimalle

Bu aylarda olabiliyor benim oglumda 2 ay dedi birden kakaaini yapmamaya basladi bagirsaklari gelisiyor sakin olun hemen mudahale etmeyin hasta olsa enfeksiyon filan ates yapar hiysuz olur

Ya bebeginin kakasi yeşil olann var mi pki. Her defasinda yemyeşil yspiyor. Cok endiseleniyorum kötü bir hastalik cikacak diye
benim bebegiminde yesildi mamasini deistirince duzeldi ve cok pis kokuyodu.Bizimde kaka sornumuz cok oldu benim 7 8 gun yapmiyodu ama doktor normal dedi.Ayin 9 da 6 aylik olucak son 1 aydir duzeldi kakasi daha simdi gunde en az 3 kez yapiyo,zamanla duzelir takma kafana ama insan ister istemez takiyo iste

Back