- 24 Temmuz 2022
- 91
- 44
- 18
- 24
- Konu Sahibi kullanici03851
-
Evet en düşük kaç gr varsa ilk onu denicem inşallah ama burdaki kullanan annelere sormak istedim en çok hangisi tavsiye edilirse ilk onu denicem aptamil prosyneo daha önce de duymuştum eğer öneri gelmezse ilk ondan başlıycamHer mama kilo aldırır önemli olan gaz meselesi. Her bebeğe her mama yaramıyor birinde çok iyiyken diğerinde gaz ve kabızlık yapabiliyor. Size tavsiyem en mamanın en küçük boyunu almanız başlangıç için. Eğer beğenmez kusar veya kabız gaz sorunu yaparsa değiştirirsiniz çabuk biter. Tavsiye edebileceğim sma comfort veya aptamil prosyneo. Mesela benim bebeğim aptamili sevmedi ama doktoruna göre prosyneo kullanabileceği en iyi mamalardan biri. Biz sma comfort kullandık. Başka markaları da deneme yanılma yöntemiyle doğru mamada devam edersiniz
İnşallah tek seferde uygun mamayı bulmuş olursunuzEvet en düşük kaç gr varsa ilk onu denicem inşallah ama burdaki kullanan annelere sormak istedim en çok hangisi tavsiye edilirse ilk onu denicem aptamil prosyneo daha önce de duymuştum eğer öneri gelmezse ilk ondan başlıycam
Inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz icinİnşallah tek seferde uygun mamayı bulmuş olursunuz
Bence sütünüz varsa mama vermeyin bu ayda düzenli emzirin yine bi gelişme olmazsa o zaman düşünün mamayı. Her annenin sütü kendi bebeğine göredir ve bence yaramıyo diye bişey yoktur. Ama mecbur kalırsanız tabiki kullanın mamayı karşı diilim yanlış anlamayın sadece öneri benimkiMerhabalar kızım 2 aylık oldu bu ay düşük kilo almış ebe sınırda dedi sütüm var emziriyorum bol bol ama sanırım çok da yaramıyor doktor günde 3 öğün mama takviye et dedi kilo icin hangi mamayı takviye edebilirim aceba yorum yaparsanız çok sevinirim.
Biz de aptamil prosyneo kullandık. Hâlâ da yatmadan önce veriyorum (15 aylık) memnun kaldıkHer mama kilo aldırır önemli olan gaz meselesi. Her bebeğe her mama yaramıyor birinde çok iyiyken diğerinde gaz ve kabızlık yapabiliyor. Size tavsiyem en mamanın en küçük boyunu almanız başlangıç için. Eğer beğenmez kusar veya kabız gaz sorunu yaparsa değiştirirsiniz çabuk biter. Tavsiye edebileceğim sma comfort veya aptamil prosyneo. Mesela benim bebeğim aptamili sevmedi ama doktoruna göre prosyneo kullanabileceği en iyi mamalardan biri. Biz sma comfort kullandık. Başka markaları da deneme yanılma yöntemiyle doğru mamada devam edersiniz
Gaz önemli canim bir suru marka var gaz yapmayanMerhabalar kızım 2 aylık oldu bu ay düşük kilo almış ebe sınırda dedi sütüm var emziriyorum bol bol ama sanırım çok da yaramıyor doktor günde 3 öğün mama takviye et dedi kilo icin hangi mamayı takviye edebilirim aceba yorum yaparsanız çok sevinirim.
Evet bol bol emziriyorum zaten sadece genelde ilk 4 ay hızlı kilo alırlarmış sonra azalırmış o yüzden bu ayların önemli olduğunu söylemişti ebemiz sonra ek gıda ile devam edebilirsin dedi.Bence sütünüz varsa mama vermeyin bu ayda düzenli emzirin yine bi gelişme olmazsa o zaman düşünün mamayı. Her annenin sütü kendi bebeğine göredir ve bence yaramıyo diye bişey yoktur. Ama mecbur kalırsanız tabiki kullanın mamayı karşı diilim yanlış anlamayın sadece öneri benimkibiz yeğenime hipp marka kullanmıştık içeriği falan baya iyi bi araştırın isterseniz
Genelde çok da gazlı değil kızım ama tabi deneyerek bulacağım inşallah.Gaz önemli canim bir suru marka var gaz yapmayan
Genelde çok da gazlı değil kızım ama tabi deneyerek bulacağım insallahGaz önemli canim bir suru marka var gaz yapmayan
Kilo alımına etki ettimi acebaBiz de aptamil prosyneo kullandık. Hâlâ da yatmadan önce veriyorum (15 aylık) memnun kaldık
Kilosuna etki edermi aceba etrafınızda falan kullanan varmi?Sma optipro baya iyidir
Genelde çok da gazlı değil kızım ama tabi deneyerek bulacağım insallah
Kilo alımına etki ettimi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?