2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Hayırlı olsun yeni evlenmişsin.
Şaka yapıyorsun dimi dur bakalım Bismillah evleneli daha iki ay olmuş, bu ne acele yahu…
Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım

Hayırlı olsun yeni evlenmişsin.
Şaka yapıyorsun dimi dur bakalım Bismillah evleneli daha iki ay olmuş, bu ne acele yahu…
Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir
2 ay çok erken eğer doktor kontrolünden geçmediysen bir kontrolden geçin ama gerçekten çok erken.
Evet daha önce geçmedim bu ay sonunda da adet olursam adet döneminde gidip muayane olucam

Negatifi her gördüğümde derken, muhtemelen 2 kez gördünüz
Acele etmeyin erken daha

cahil cesareti bu oluyor. yaşınız daha 20. benim görümcem de sizin kafadan 23 yaşında 2 çocuğu var şimdi ağlayıp duruyor. boşanma kavgaları mı dersin, psikologluk haller mi dersin. yapın yapın aksiyon olur size

Stres hamile kalmayı geciktiren etkenlerden biridir, akışına bırakın.

Ayrıca 4 yıldır birlikte olmak evli olmakla aynı şey sayılmaz, yaşınız da gençse acele etmeniz hiç doğru değil. 8 yıl birlikte olup 1 yılda boşana insanlar var allah korusun

Ama ya kalamazsam korkusu başladı bende normal değilmi siz ne kadar sürede kaldiniz aydınlatın beni lütfennn

Siz bosverin baskalarini. 10 yilda olmayan da var ilk aydan olan da var.
Doktorlar genelde 1 yil olmamasi durumunda gelin diyor ama siz yine de isterseniz bir muayene olmaya gidin. Stres en büyük faktör.

Bir abla tavsiyesi olarak da cok acele etmeyin. Oturmamis bir evlilikte cocuk cok da iyi bir fikir degil.

Ne yapmamı beklersiniz evde ohal yaratıp eşimle her an boşanacakmış gibi yaşamamı üniversite mezunu bir bireyim bu saatten sonra kararlarımı başkalarına sorgulatacak da değilim saygı beklerim varsa

Ben evliliğimin temellerine güveniyorum akısına bırakmayı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…