Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladımHayırlı olsun yeni evlenmişsin.
Şaka yapıyorsun dimidur bakalım Bismillah evleneli daha iki ay olmuş, bu ne acele yahu…
Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedirHayırlı olsun yeni evlenmişsin.
Şaka yapıyorsun dimidur bakalım Bismillah evleneli daha iki ay olmuş, bu ne acele yahu…
Evet daha önce geçmedim bu ay sonunda da adet olursam adet döneminde gidip muayane olucam2 ay çok erken eğer doktor kontrolünden geçmediysen bir kontrolden geçin ama gerçekten çok erken.
Negatifi her gördüğümde derken, muhtemelen 2 kez gördünüzBen eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Benim eşim hemşire bende her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum belki erken döllenme olmuştur vs. DiyeNegatifi her gördüğümde derken, muhtemelen 2 kez gördünüz
Acele etmeyin erken daha
Ama ya kalamazsam korkusu başladı bende normal değilmi siz ne kadar sürede kaldiniz aydınlatın beni lütfennnBismillahirrahmanirrahim
2 ay endise icin cok erken.
cahil cesareti bu oluyor. yaşınız daha 20. benim görümcem de sizin kafadan 23 yaşında 2 çocuğu var şimdi ağlayıp duruyor. boşanma kavgaları mı dersin, psikologluk haller mi dersin. yapın yapın aksiyon olur sizeBen eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Ama ya kalamazsam korkusu başladı bende normal değilmi siz ne kadar sürede kaldiniz aydınlatın beni lütfennn
Ne yapmamı beklersiniz evde ohal yaratıp eşimle her an boşanacakmış gibi yaşamamı üniversite mezunu bir bireyim bu saatten sonra kararlarımı başkalarına sorgulatacak da değilim saygı beklerim varsacahil cesareti bu oluyor. yaşınız daha 20. benim görümcem de sizin kafadan 23 yaşında 2 çocuğu var şimdi ağlayıp duruyor. boşanma kavgaları mı dersin, psikologluk haller mi dersin. yapın yapın aksiyon olur size
Ben evliliğimin temellerine güveniyorum akısına bırakmayı deneyeceğimStres hamile kalmayı geciktiren etkenlerden biridir, akışına bırakın.
Ayrıca 4 yıldır birlikte olmak evli olmakla aynı şey sayılmaz, yaşınız da gençse acele etmeniz hiç doğru değil. 8 yıl birlikte olup 1 yılda boşana insanlar var allah korusun
Elbette araştırdım ki sağlıkçıyım :) ama çevremde o kadar çok çocuk sahibi olamayan çift var ki acaba diye düşünüyorum1 yıl beklemek normal
bu kadar çocuk isterken hiç mi araştırmadınız ?
Gayet normal yaşadığın, bende evlenir evlenmez istedim her ay negatif görmek çok üzdü, 7.ci ayda hamile kaldımAma ya kalamazsam korkusu başladı bende normal değilmi siz ne kadar sürede kaldiniz aydınlatın beni lütfennn
Elbette araştırdım ki sağlıkçıyım :) ama çevremde o kadar çok çocuk sahibi olamayan çift var ki acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?