Selam hanımlar, lütfen aynı durumu yaşayan ve çözüm bulabilen annelere sesleniyorum, bebeğim şu an 2 aylık, 35 günlükten beri poposunda apse çıktığını farkettik, doktor neşterle açıp boşalttı sürekli doluyor, başka doktorlara da gittik tekrar açıp boşalttı doktor, evden de doluyor boşaltıyorum ama hiçbir zaman şişlik (kök) gitmiyor ve her gün yeşil irinle doluyor boşaltıyorum, antibiyotik kullanıldı pei peşe klamoks ve molcef üstüne de her türlü antibiyotik merhem sürüldü batikon sürüldü ama nafile, temizliğine çok dikkat etmeme rağmen özellikle kakadan sonra dolmaya başlıyor ve kocaman şişiyor tabi kala her seferinde onu enfekte ediyor, lütfen başına gelip çözüm bulan bana yazsın ne kadar sürede geçti sizinki birdaha tekrarlandı mı? Fistül oluşacak diye ödüm kopuyor, doktor ameliyatla alamam yaşı çok küçük dedi 6 ay sonra geçmezse o zaman fistül oluşsa da oluşmasa da ameliyat kararını değerlendirebiliriz, lütfen çocukları bunu atlatmış anneler veya hala aynı dertten muzdarip anneler bana yazın çok çaresiz kaldım (( sünnet ettirdikten 4 gün sonra ortaya çıktı vicdan azabı çekiyorum acaba ameliyatta enfeksiyon mu kaptı diye