Bebek Beslenmesi 2 AYLIK BEBİŞLERİN UYKU DÜZENİ:(( Ya da düzensizliği mi desek...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cicek11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
188
1
96
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba.2 ayını yeni bitirmiş bir bebişim var ve uykusuzluktan ölmek üzereyim.mamayla beslediğim bebişim bazen 3er saatlik iki mama arası uyuyor bazen de bu sabah olduğu gibi sabah 6 da uyanıp 7-8 saat uyumuyor.aslına bakarsanız çoğunluk uyumuyor.bir de benim oğlan kolik...bilen bilir ne menem bişey olduğunu.epeyce düzelmiş olmasına rağman bununla mı ilgili yoksa kolik olmayan bebişlerin de uyku düzeni böyle mi?
:1no2:

Canım biraz zaman geçsin ele avuca gelsin kendisi harekenlensin inan çok rahatlayacaksın..
Bizim gaz sancılarımız çoktu ama kolik teşhisi konmadı..Uykusuzluğunun sebebi sancıları olabilir ama bunu anlayabilirsin gibime geliyor huysuzsa ağlıyorsa bir derdi var demektir ama kalkıp öyle bakınıyorya kucağında vs.. susuyorsa uyku düzeni yoktur...Gündüzleri 2 saatte bir kaldır tv açık olsun gündüz olduğunu bilsin...aklıma bu geliyor..Allah rahatlık,sağlık versin bebişine....

Allah sabır versin arkadaşım aynı dert bende de mevcuttu bende biberonla ama süt sağarak besliyorum emmiyor başlarda uykusu iyiydi geceleri karnı doyar kediliğinden uyurdu ama 3-4 gün gece 3 te bi uyanıyordu bida uyumak bilmiyordu arkadaşımda da aynı problem vardı o sabah uyandığı zaman gezdirip oyalayıp uyutmadı bi kaç gün geceye iyice yoruldu sık sık uyandırdı gündüzleri ama bu sayede gece olduğunu uyunması gerektiğini öğretti bi kaç gündür bende deniyorum baya yararı oldu ha bide kolik probleminide acı badem yağıyla karnına ayak altlarına günde 3 kere masaj yapıp günde 100cc yi geçirmeden ara ara rezene içirerek atlattık hem rezeneyi de çok sevdi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…