2 aylik bebekte geniz akintisi

YesilElma34343434

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
50
31
8
Merhaba arkadaşlar
Bebegimde yaklasik 2 haftadir geniz akintisi var. Surekli burnundan gelen bir hirilti var. Her gun mutlaka serum fizyolojik kullanarak burun aspiratörü ile temizliyoruz ama tekrar basliyor. Ates gibi birşeyi de yok sadece genjz akintisi var. Daha cok kucuk oldugu icin endiseleniyorum. Bu durumu yasayan var mi ne iyi gelir sizce ?

Eğer sigara dumanına maruz kalmıyor ya da eviniz klima ile ısınmıyorsa muhtemelen alerji kaynaklıdır. Küçük bebeklerde geniz akıntısı tehlikelidir, dikkat edilmezse bronşlar dolar mesafe çok kısa olduğu için.
ilk etapta özellikle yattığı odada yün yorgan, yastık, battaniye, halı vs varsa kaldırın. Peluş oyuncakları kaldırın. Bebeklerde alerjiye en çok bunlar sebep olur.

Bizimde vardı öyle oğlum 4 aylık 2.ayında başladı bizimde damlalar falan işe yaramadi,hatta birara balgamdan tikandi yavrum.ben siringayla yikama yapıyorum ve yatağının baş kısmını yükseltiyorum yatarirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…