2 aylık bebekte gece uykusu

Seeyyy1803

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
2
0
30
Sevgili anneler merhaba ilk kez buraya bir şey yazıyorum ama çok tedirgin oldum 😢 bebeğim 55 günlük ilk başlarda sarılık ve ememekten dolayı kilo kaybı olmuştu o yüzden geceleri de en geç iki saatte bşr emziriyordum ancak bir ay kontrolünde kilo alımı güzel çıktı ama kan uyuşmazlığından kaynaklı uzayan anne sütü sarılığımız var geçiyor yavaş yavaş sonra gece uykuları uzadı 4 saati bulduğu oluyordu ikinci ayımızda ve şimdi bir kaç gündür iyice emip uyuduğunda 5-6 saati buluyor dün başka bir şeyden dolayı doktora gittik ve kilo alımı da iyi dedi önceki ölçüme göre günde 40 gram almış dedi böyle geceleri uzun uyku uyuyan var mı aranızda bu normal mi acaba 😢

Benim bebeğim de şuan 1 aylık ve 2 saate bir uyandırıyorum bence bı anda 4 5 saat fazla olabilir 3 veya 3.5 saate bir uyandirin en azından 3 aylık olana kadar fikrimce ❣️

Normal. İlk yatışından sonraki uykusu hep böyle uzayacak yavaş yavaş. Sonra 4. ay gelecek ve bugünleri arayacaksın :)

Normal. Ben açıkçası ellemeye karşıyım uyuyan çocuğu. Kilosu da iyise doktora sorun yine de ama. En azından 4 saat dokunmayabilirsiniz bence.
Akşam 7-8 gibi uyutup gece 11 de gece beslemesi yapıyordum ben uyandırmadan. Devam ediyordu bir daha ellemiyordum.

X