• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 aylık bebekk

• Konu Sahibi Konu Sahibi s.m18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar bebeğim 2 aylık,3030 gr doğdu,ama sarılık oldugunda 2800 dü,şimdi 2 aylık 5 kilo,sizce kilosu normal mi,sizin bebeklerniz 2 aylıkken kaç kiloydu,bide kızımın kaka sayısı azaldı,3 gündür yapmıyo,15 gün öncesine kadar günde 3-4 sefer yapıyodu,sonra günde 1 e düştü,şimdide 3 gündür yapmıyo ama rahat sıkıntısı yok,dr 6 güne kadar normal ,senin yediklerinden olabilir dedi,ama yediklerime çok dikkat ediyorum,kabız yapacak,gaz yapacak bişey yiyip içmiyorum,siznde başnıza geldimi,bu durum ne zamana kadar sürüyo

kızlar bebeğim 2 aylık,3030 gr doğdu,ama sarılık oldugunda 2800 dü,şimdi 2 aylık 5 kilo,sizce kilosu normal mi,sizin bebeklerniz 2 aylıkken kaç kiloydu,bide kızımın kaka sayısı azaldı,3 gündür yapmıyo,15 gün öncesine kadar günde 3-4 sefer yapıyodu,sonra günde 1 e düştü,şimdide 3 gündür yapmıyo ama rahat sıkıntısı yok,dr 6 güne kadar normal ,senin yediklerinden olabilir dedi,ama yediklerime çok dikkat ediyorum,kabız yapacak,gaz yapacak bişey yiyip içmiyorum,siznde başnıza geldimi,bu durum ne zamana kadar sürüyo

slm cnm kilosu gayet iyi merak etme zaten doktorunuz iyi diyorsa bir sorun yoktur benim bebişim 3320gr doğdu hastaneden çıktığımızda 3100gr dık.iki aylıkken 5380gr dı.benim oğlumda da bir aydır kaka sorunu var.haftada bir yapıyor ama seninde dediğin gibi hiçbir sıkıntısı ıkınması yok birçok doktora hemşireye sordum kendim araştırdım anne sütü alan bebeklerde eğer kilo alımı normal ise olabiliyormuş çünkü aslında anne sütünün bir atığı yokmuş bazı bebekler anne sütünü son damlasına kadar sindirirlermiş o yüzden uzun süre yapmayabilirlermiş ben birkaç kere fitil yaptım ama hiç gerek yokmuş çünkü yapacağı zaman kendisi zaten yapıyor doktor ek gıdaya geçince yavaş yavaş düzelir demişti ek gıdaya yeni geçtik bugün dördüncü gününde yaptı bu gidişle düzelecek kilo kontrolü mutlaka yap çünkü bazende bebek doymuyorsa kaka yapmazmış kilo almasında sorun yoksa hiç takma kafana geçmiş olsun...

saol cnm cevabın için,kilo alımı iyi sanırım,ilk ay 1200 gr aldı,ikinci ay 1 kilo aldı,inşllh düzelir kısa zamanda

Back