Çocuk Hastalıkları 2 Aylık Bebekdeki macun kıvamında kaka neden olur

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Denizege07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
7
8
1
44
2 aylık bir bebeğim var yaklaşık 20 gündür 4.5 gün ara ile macun kıvamında kaka yapıyor araştırmadığım yer sormadığım insan kalmadı gelen cevaplar arasında yediklerine dikkat et bağırsak florasının henüz oluşmadığı ve bu durumun normal olduğunu diyenler zeytinyağ ile masaj yap diyenler vss doktoruma götürdüğümüzde zeytinyağı ile masaj yapmamı normal olduğunu dedi lakin yapamadığını söyleyince önce damla olmazsa fitil dedi.Damlayı kullandık nir işe yaramıyor ama hala kullanıyoruz sonra fitil dedi 15 günlük kullanmamız gerektiğini dedi (çok kullanma taraftarı değilim ) Bebeğim ıkınıyor lakin yapamıyor fitili koyunca yapıyor 3 gün arayla oda macun şeklinde bu durum nasıl ve ne zaman düzelir acaba
Varmı böyle tecrübesi olan neler yapmışlar bir destek bir fikir güzel olur

Mama da alıyormu bebeğiniz mama alıyorsa kabızlık normal ben hep mama veriyordum ikiz oldukları için mamanın içine bir çay kaşığı zeytinyağ koyar öle verirdim Sağlıkla büyüt bebeğini inş

Biogai kullaniyorsa o pyle yapiyor. Yesil macun gibi. Ayrica biz sma icerkende oyleydi yesil macun ve yapamayip cildiriyordu. Sonra aptamile gectik duzeldi.

Mama alıyorsa içine z yağı koyun, almıyorsa da sütünüzü azıcık sağıp karıştırın verin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…