2 aylık bebek pirinç maması verilir mi

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
31
Arkadaşlar mama siparişi verdim ama gelmedi henüz hafta sonuna denk geldiği için hafta içine kadar en azından idarelik pirinç maması falan kullanan varmı aranızda bir sakıncası olur mu baya sipariş verdim çünkü bir daha gidip alsam evde baya mama olucak ne yapsam bilemedim benim gibi bebeği 2 aylıkken anne sütü yetersiz kalan var mı aranızda acaba

Hayır tabiki sıfır besleyicilik ve bağırsak problemleri istemiyorsanız ufak kutu alın ztn gelene kadar bitmiş olacak fazla kalmaz ki

Hayır tabiki sıfır besleyicilik ve bağırsak problemleri istemiyorsanız ufak kutu alın ztn gelene kadar bitmiş olacak fazla kalmaz ki
Bilemedim ondan ilk bebeğim yanlış bir şeyde yapmak istemedim ondan sordum çok teşekkür ediyorum anne sütüm yetersiz kalınca mecbur takviye yapmak zorunda kaldım aldığım mamanın elime erkenden ulaşacağını söylediler ama gelmedi ondan evde maksimum 3-4öğünlük kaldı mama pazartesi elimde olurmuş öyle dediler o yüzden dedim az versem mi diye ama bağırsak problemlerine yol açtığını bilmiyordum teşekkür ederim

hayır verilmez. Sütün yetmediğini düşündüren nedir? Mamayı kendiniz mi başladınız doktor mu başladı?

Bilemedim ondan ilk bebeğim yanlış bir şeyde yapmak istemedim ondan sordum çok teşekkür ediyorum anne sütüm yetersiz kalınca mecbur takviye yapmak zorunda kaldım aldığım mamanın elime erkenden ulaşacağını söylediler ama gelmedi ondan evde maksimum 3-4öğünlük kaldı mama pazartesi elimde olurmuş öyle dediler o yüzden dedim az versem mi diye ama bağırsak problemlerine yol açtığını bilmiyordum teşekkür ederim

Yoo yoo sakın kabız yapar dokunur hiç gerek yok. Pirinç beni ishal yapar mesela, bilemezsiniz. Ayrıca 2 aylık daha çok ağır gelir. Ufak kutu alın verin yapacak başka alternatif birsey yok

Saçmalama tabikide verirmez. Bi marketten bir tane alıver bide az vereyim çocuğa yetsin demişsin allah aşkına sence mantıklımı ?

Saçmalama tabikide verirmez. Bi marketten bir tane alıver bide az vereyim çocuğa yetsin demişsin allah aşkına sence mantıklımı ?
birisi önerdi ama ben emin olamadığım için sordum durduk yere uydurduğum bir şey değil ben gidip mama aldım sorun değil çocuğum için yanlış bir şey yapmam kelimelerinize dikkat ederek cevap verin

Kızlar bilmiyor demek ki. Bebeğe zararlı olacağı için tepkili cevap vermenizi anlıyorum ama kadını da anlayın. Birisi önermiş o da emin olamamış ki sormuş vermemiş ki. O da bazı şeyleri çoğumuz gibi araştıra araştıra öğrenecek.

Kızlar bilmiyor demek ki. Bebeğe zararlı olacağı için tepkili cevap vermenizi anlıyorum ama kadını da anlayın. Birisi önermiş o da emin olamamış ki sormuş vermemiş ki. O da bazı şeyleri çoğumuz gibi araştıra araştıra öğrenecek.
Beni anladığınız için teşekkür ederim demek istediğim şeyler çok farklı yerlere çekildi. Yan komşum bebeğine arada veriyormuş banada kullan dedi. Ama emin olamadım henüz küçük olduğu için ve korktum zaten hemen birisi önerdi diye gidip almak istemedim burada kullanan var mı veya kullanılınca sonucu ne olabilir bilgi almak için sordum ki sonra yorumlara bakarak gidip mama aldım kim bile isteye kendi evladına kötü bir şey yapar. Bilmiyorum evet ama öğrenmek için çabalıyorum yaşım küçük çok büyük değilim ve tecrübesizim tekrar beni anladığınız için teşekkür ederim 🙏

X