Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm ben oglumda uyusa bile iki saate bi emziriyodum cunku uyusalqr bile acikabiliyolar emiyordu uyurken yuzustu alip yatirip gaxini cikartip yatiriyodum srn yine de iki yada uc saate bi emzirrr annesssiii2 aylık bebeğimin uyuma ve acıkma saatleri rutinleşmeye başladı birkaç gündür. Aksam saat 9da emdikten sonra 11de uyuyor gece 2yada 3e kadar uyuması beslenmesinde gerilik yapıyormudur. 6saat bebegin emmemesi için cokmu fazla, uyandırıp uykusunuda bolmek istemiyorum
Canim ayni durumla brn karsi karsiyaydim ve bunu dr uma sordum2 aylık bebeğimin uyuma ve acıkma saatleri rutinleşmeye başladı birkaç gündür. Aksam saat 9da emdikten sonra 11de uyuyor gece 2yada 3e kadar uyuması beslenmesinde gerilik yapıyormudur. 6saat bebegin emmemesi için cokmu fazla, uyandırıp uykusunuda bolmek istemiyorum
24ünde 3.ay kontrolumuz var ozaman bende diger doktorada soruyum ozaman, hiç kıyamam ama uyandırırım ole bişeyden etkileniyorsaCanim ayni durumla brn karsi karsiyaydim ve bunu dr uma sordum
Oglumu hic uyandirmassam uyurdu bana saat kurmami 3 saati gecirmememi soyledi buyume ve gelismesini etkilicek bir durum oldugundan bahsetti
Bende 3 saate saatimi kurdum
Canim senin kide uykucuymus ben uyurken emziriyordum kuzum yeniden uykusuna devam ediyordu24ünde 3.ay kontrolumuz var ozaman bende diger doktorada soruyum ozaman, hiç kıyamam ama uyandırırım ole bişeyden etkileniyorsa
Maşallah diyelim kuzucuklara :) inşallag benimkide bole gider, bikaç kitaba gore duzen oturtmaya çalıştım bayagı etkili oldu yoksa bole uyumuyordu, gun gun uykusu arttıCanim senin kide uykucuymus ben uyurken emziriyordum kuzum yeniden uykusuna devam ediyordu
Kendimi cok sansli bir anne olrak goruyorum bu konuda gazini bile cikarttigimi hatirlamam
Halada uykucudur pasam masalla[/QUOT
Etkili olmus olmasina cok sevindim insalla bu duzen ile devam eder bizimki dogustan boyle:)Maşallah diyelim kuzucuklara :) inşallag benimkide bole gider, bikaç kitaba gore duzen oturtmaya çalıştım bayagı etkili oldu yoksa bole uyumuyordu, gun gun uykusu arttı
2 aylık bebeğimin uyuma ve acıkma saatleri rutinleşmeye başladı birkaç gündür. Aksam saat 9da emdikten sonra 11de uyuyor gece 2yada 3e kadar uyuması beslenmesinde gerilik yapıyormudur. 6saat bebegin emmemesi için cokmu fazla, uyandırıp uykusunuda bolmek istemiyorum