2 aylık bebek nekadar aç kalabilir??

EsrArtun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
44
7
3
38
2 aylık bebeğimin uyuma ve acıkma saatleri rutinleşmeye başladı birkaç gündür. Aksam saat 9da emdikten sonra 11de uyuyor gece 2yada 3e kadar uyuması beslenmesinde gerilik yapıyormudur. 6saat bebegin emmemesi için cokmu fazla, uyandırıp uykusunuda bolmek istemiyorum

6 saat fazla 3 saat en fazla. Ben uykuda olsa bile 3 saat dolunca uykusunda emzirirdim uyanmazdi zaten debam ederdi. Kan sekeri düşebiliyor

2 aylık bebeğimin uyuma ve acıkma saatleri rutinleşmeye başladı birkaç gündür. Aksam saat 9da emdikten sonra 11de uyuyor gece 2yada 3e kadar uyuması beslenmesinde gerilik yapıyormudur. 6saat bebegin emmemesi için cokmu fazla, uyandırıp uykusunuda bolmek istemiyorum
Mrb cnm ben oglumda uyusa bile iki saate bi emziriyodum cunku uyusalqr bile acikabiliyolar emiyordu uyurken yuzustu alip yatirip gaxini cikartip yatiriyodum srn yine de iki yada uc saate bi emzirrr annesssiii

Tesekkur ederim kızlar, doktor kilosu iyi diye uykusundan uyandırma demişti, gaz problemimiz oldugu için.. Ama şimdi daha uzun uyumaya başladı oyuzden kafam karıstı

Canim ayni durumla brn karsi karsiyaydim ve bunu dr uma sordum
Oglumu hic uyandirmassam uyurdu bana saat kurmami 3 saati gecirmememi soyledi buyume ve gelismesini etkilicek bir durum oldugundan bahsetti
Bende 3 saate saatimi kurdum

benim kizim 2 aylikken aksam 11 de yatip sabah 6 7 gibi kalkiyodu. doktora sordugum da uykusunu kesinlikle bolmememi,gece uykusunun anne sütü kadar faydali oldugunu soylemisti. bende hic uyandirmadim. suan be n istemesemde uyaniyo ne guzelmis o gunler :KK48:

Nekadarlık oldu sizinki?? Ozamana kadar bugunlerın kıymetını biliyim :)) kan şekeri düşmesini okudugum ıcın vicdan yapıyorum bir yandanda acıksa zaten aglar diyorum

Canim ayni durumla brn karsi karsiyaydim ve bunu dr uma sordum
Oglumu hic uyandirmassam uyurdu bana saat kurmami 3 saati gecirmememi soyledi buyume ve gelismesini etkilicek bir durum oldugundan bahsetti
Bende 3 saate saatimi kurdum
24ünde 3.ay kontrolumuz var ozaman bende diger doktorada soruyum ozaman, hiç kıyamam ama uyandırırım ole bişeyden etkileniyorsa

24ünde 3.ay kontrolumuz var ozaman bende diger doktorada soruyum ozaman, hiç kıyamam ama uyandırırım ole bişeyden etkileniyorsa
Canim senin kide uykucuymus ben uyurken emziriyordum kuzum yeniden uykusuna devam ediyordu
Kendimi cok sansli bir anne olrak goruyorum bu konuda gazini bile cikarttigimi hatirlamam
Halada uykucudur pasam masalla

Canim senin kide uykucuymus ben uyurken emziriyordum kuzum yeniden uykusuna devam ediyordu
Kendimi cok sansli bir anne olrak goruyorum bu konuda gazini bile cikarttigimi hatirlamam
Halada uykucudur pasam masalla[/QUOT
Maşallah diyelim kuzucuklara :) inşallag benimkide bole gider, bikaç kitaba gore duzen oturtmaya çalıştım bayagı etkili oldu yoksa bole uyumuyordu, gun gun uykusu arttı

Maşallah diyelim kuzucuklara :) inşallag benimkide bole gider, bikaç kitaba gore duzen oturtmaya çalıştım bayagı etkili oldu yoksa bole uyumuyordu, gun gun uykusu arttı
Etkili olmus olmasina cok sevindim insalla bu duzen ile devam eder bizimki dogustan boyle:)

canim bence bebekten bebege fark gosterir bu. Bazi bebekler zayif olur. Kan sekeri dustugu icin uyanamaz o yuzden anne geceleri 3 saatte bir uyandirir emzirmek icin. Bazi bebekler cok guzel gelisir buyur, gunduzleri yeterli beslendigi icin gece beslenmesine gerek duymaz.

Benim bebegimde 3 aylik olana kadar acikinca uyanirdi 2-3 saatte ama 3 aylik olunca uyanmamaya basladi. Sabaha kadar uyurdu ve kizimin beslenmesi guzeldi cokta guzel kilo aliyordu yasitlarindan daha tombisti. O yuzden uyandirmaya gerek duymadim. Evet uykuda beslenme kadar onemli. Ama gunduzleri yeterli beslenene bebekler gece uyanmiyabilir bu cok normal. Ama diger annelerin dedigide dogru bazi bebeklerin beslenmesi cok iyi degildir o bebekler uyanmakta zorluk cekebilir onlari uyandirip emzirmek lazim.

Bence doktorunu dinle. Ve annelik ic gudulerine guven. Eger bebegin guzel kilo aliyorsa, yasitlarina gore zayif degilse hic uyandima bebegini,gece uykusu cok faydali bebekler icin.

3 saatte 1 beslemessem Allah korusun kan şekeri düşebilir. Uykuda emzir. Uykuda emen bebeği gaz bile sıkıltırmıyor. Uykuya devam ediyorlar. 5Küsür kiloya kadar mutlaka 4 saati geçirme.

bizim doktorumuzda 3 saati gecirme demisti,kan sekeri dustugu icin uyanamiyormus bebekler.yoksa cok sIk acikirlar.

Cok tesekkur ederim cevaplarınız için. Mumkun oldugunca emzırmeye calısıyorum bazen uyandırıyorum bazen uyusun diyorum. Ben hem emzırıyorum hem mama veriyorum, bu seferde yenı bır sorun oldu. Emmek istemiyor zorla emziriyorum aglaya aglaya. Zaten basından beri bi gogsumu alıp digerini asla emmıyordu. Biri buyuk biri kucuk kaldı :) suanda tek korkum o emdıgı memeyıde bırakması

Kızlar birde emmedigi sag gogsumden sutte gelmıyor iyice kuculdu zaten, gogus kanallarım kapalı olabılır dıye dusunuyorum. Bildiginiz bi care varmı duzelmesı için??

Back