Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebek karaciğer nakli acil yardım...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızım ameliyat olma kriterlerine sahip değil şu an. Bu yüzden belli değil daha. Öyle bir durum doğduğunda bilgi veririm inşaallah size.

Bugün yoğun bakımdan çıktık şükür. 2 gün ayrı kalmak bile bizi çok üzdü. Biraz daha i. Aslında çok zayıflamış çok yorgun düşmüş ama. En azından değerleri biraz daha i elhamdülillah. Karnındaki sıvıyı boşalınca rahatlamış.Dua edin inş. Allaha emanet olun

Çok sevindim.Inşallah en kısa zamanda toparlar kendini.sizi de çok özlemiştir alın kucağınıza yatırın hem sizin kokunuzu alsın hem uyusun bakın nasıl kendine geliyo.bilgi verdiğiniz için sağolun.sizde Allah a emanet olun

Çok sevindim.Allah yardımcınız olsun İnşallah herşey yolunda gider de bebiş Biran önce iyileşir.hastaneden fiyat bilgisi aldınızmı bu konuda bı sorununuz varmı.nakil için sizmi verici olacaksınız ciğeriniz uyuyormu bakıldımı

Bir fiyat bilgisi almadık. Yoğun bakıma yatması gerekiyor dediler ücretin az olması için Su an yoğun bakımda yer yokmuş. Normal yatis olursa altından kalkamayacağıniz para çıkartırlar dediler. O yuzden yoğun bakıma alınacakmış. Benim kanım zeynep ile aynı. Kan uyumu yeter dediler. Burda bakmayacaklar oraya gelince orda bakacaklar. Büyük ihtimal ben verecem ins

Sizden bir ricam olacak mümkünse. Bebek oraya yattığında ne zaman ameliyat olur
Yoğun bakıma alınacak dediler ücret için. Ameliyat ve yatış masrafları bize ne kadar olacak yada olacakmı. Tabi kesin bir şey beklemiyorum ama ortalama bisey söyleyebileler diye düşünüyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler

Mrb bnmde kızım siroz hastalığı ckti bugün çok ilerlemiş nakil gerekeblr güzel sonuç alanlar varmı nakilden sonra gercktn

Bu yazdıklarıniz bana ümit oldu grcktn bnm kızımda siroz ckti nakil gerekblr ankara dediler büyük ihtml oraya sevk yaplck

Mrb bnmde kızım siroz hastalığı ckti bugün çok ilerlemiş nakil gerekeblr güzel sonuç alanlar varmı nakilden sonra gercktn
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Doktorlar nakil olması gerekiyor diyorsa yaşamak için başka bir şansı yoktur, nakilden sonra tabiki güzel sonuçlar alınıyor, nakil hayat kurtarmak için tek şans olduğundan yapılıyor, siz niye şüpheye düştünüz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Doktorlar nakil olması gerekiyor diyorsa yaşamak için başka bir şansı yoktur, nakilden sonra tabiki güzel sonuçlar alınıyor, nakil hayat kurtarmak için tek şans olduğundan yapılıyor, siz niye şüpheye düştünüz
Hala tedavi görüyor kızım bilmiyorum kabullenemeyen genetik testi yaptrdilr 100 de 90 trizonemi diyorlar aacba genetik testinde çıkmasa hastlaigin ortadan klkma şansı var mı

Back