Hayırlı geceler kardeşim.öncelikle şu mübarek ayda acil şifalar diliyorum Rabbimden başta siz ve ihtiyacı olan herkes için.benim birkaç sorum var yaşın kaç bebeğin normal doğummu ve sende yada eşinde hepatit varmı?şimdi benim hikayemi anlatayım sana.benim babam 4yıl önce hepatit c nedeniyle siroz oldu ve annem ona ciğer verdi.çok zor yıllar sonunda nakil gerçekleşti ve annemde babamda çok sağlıkçılar Allah a şükür.ameliyat dönemi öncesi ve sonrası hastanede çok uzun zaman geçirdim günlerce yoğun bakımdaki babamla kaldım bu esnada nakil olmuş çok bebek gördüm.hepside iyileşti oynaya zıplaya evlerine döndüler.senin bebeğin çok küçük ve bu bir artı aslında doktorların söylediği ve benim tecrübem bebekler biz yetişkinlerden çok daha güçlü oluyorlar ve çok çabuk iyileşiyorlar.ayrıca huzursuzluk hissediyorlar ama acı duymuyorlar.Melekler onlara yardımcı oluyor.benimde bebeğim hasta doğdu hastalığı benim karnımdayken tespit edildi.şimdi iki yaşını geçti ve Allah a hamdolsun çok sağlıklı.bebekler güzel sürprizler yapmayı sever.bebeğin nerede hangi hastanede nakil olacak ve senmi ciğer vereceksin?son sorumda emiyormu meleğin?imkanın olursa bebeğinin durumunu öğrenmek isterim,sorularıma cevap verebilirsen daha ayrıntılı yazarım sana.ve nacizane bir anne tavsiyesi ağlama ümitsiz olma bebeğinin yanında bulunmak için şartları zorla onunla konus ve sıcaklığını kokunu hissetmesini sağla.onun en büyük ilacı senin sevginde şefkatinde onun şifası senin dualarında.Allah yardımcınız olsun kardeşim...