How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebeğine EKG çektiren var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

begonvil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2.101
10
116
Antalya
kızlar 2 aylık bebeğimde doktor hızlı kalp atımı olan taşikardi
olabilir dedi daha önceki kontrollerinde böyle birşeye rastlanmamıştı
o gün çok fazla ağladığı için böyle mi çıktı bilemedi EKG çekilsin dedi
bu işlemden önce de bebeklere sakinleştirici bir sıvı içiriyorlarmış
bunun bir zararı olur mu? aslında sonradan 2 kez daha kontrollerde
kalp atım hızı 120 çıktı bilemiyorum çektirsem mi çektirmesem mi,?

canım bebeklerın kalbı zaten hızlı atmazmı...benım bebeğimde bazen kucagıma alıyorum kus gıbı atıyor..
buyudukce normal atar..

hızlı atar da işte bizim pimpirikli doktor biraz fazla atıyor olabileceğini düşünüp
bizi ekg olayına yönlendirdi napacağım bilmiyorum 21 inde gün verdiler çektirip çektirmeme
konusunda hala çok kararsızım ama emin de olmak istiyorum bir şey var mı yok mu?

kızlar 2 aylık bebeğimde doktor hızlı kalp atımı olan taşikardi
olabilir dedi daha önceki kontrollerinde böyle birşeye rastlanmamıştı
o gün çok fazla ağladığı için böyle mi çıktı bilemedi EKG çekilsin dedi
bu işlemden önce de bebeklere sakinleştirici bir sıvı içiriyorlarmış
bunun bir zararı olur mu? aslında sonradan 2 kez daha kontrollerde
kalp atım hızı 120 çıktı bilemiyorum çektirsem mi çektirmesem mi,?

merhba cnm,

hiç stres yapma derim öncelikle. neticede dr.un pimpiriklenmiş ve kesin bir tanı konmamış.
EKG gözünde büyütülecek birşey değil üzme kendini. sakilştirici bir sıvı verdiklerini fln da görmedim hiç. el ve ayak bileklerine üzerinde alıcıları olan bişiler takıyorlar bir de göğsüne bantlı şeylerden yapıştırıyorlar. fazla uzun sürmüyor ve inan bana bebeğinin canı hiç acımıyor. benim bebeğimin kalp problemi vardı ve 2,5 aylıkken kalp ameliyatı geçirdi. o yüzden bunları defalarca yaşadık yok ekg yok eko vs.
ben yaptır derim hem için rahatlar hem de emin olursunuz bir sorun olmadığına.

bebeğini sağlıkla büyüt inşallah...

merhba cnm,

hiç stres yapma derim öncelikle. neticede dr.un pimpiriklenmiş ve kesin bir tanı konmamış.
EKG gözünde büyütülecek birşey değil üzme kendini. sakilştirici bir sıvı verdiklerini fln da görmedim hiç. el ve ayak bileklerine üzerinde alıcıları olan bişiler takıyorlar bir de göğsüne bantlı şeylerden yapıştırıyorlar. fazla uzun sürmüyor ve inan bana bebeğinin canı hiç acımıyor. benim bebeğimin kalp problemi vardı ve 2,5 aylıkken kalp ameliyatı geçirdi. o yüzden bunları defalarca yaşadık yok ekg yok eko vs.
ben yaptır derim hem için rahatlar hem de emin olursunuz bir sorun olmadığına.

bebeğini sağlıkla büyüt inşallah...

tesekkür ederim evet içim rahat etsin diye yaptırmaya karar verdim
ama uyutacaklar sanırım cünkü 1 kez denediler hiç durmadı biz bileklerinden tuttuk resmen kıpkırmızı oldu içim acıdı tabi...
umarım bieşey çıkmaz allahım hepimizin bebeklerini korusun....

tesekkür ederim evet içim rahat etsin diye yaptırmaya karar verdim
ama uyutacaklar sanırım cünkü 1 kez denediler hiç durmadı biz bileklerinden tuttuk resmen kıpkırmızı oldu içim acıdı tabi...
umarım bieşey çıkmaz allahım hepimizin bebeklerini korusun....

bu arada bebeğin iyidir inşallah çok zor günler geçirmiş olmalısın

Back