4 kilo ve 51 cm doğdu mama destekli beslediğim için acaba fazla mı diye endişe ediyorumKaç kilo ve boyu kac dogdu@kbrn10
ilk aylarda 1 kg alması normal bebeginiz aylık 1 kg almamış neresi fazla gayet normal neden mama da veriyorsunuz sütünüz mu az4 kilo ve 51 cm doğdu mama destekli beslediğim için acaba fazla mı diye endişe ediyorum
Evet sütüm herşeyi denememe rağmen gün geçtikçe azalmaya başladıilk aylarda 1 kg alması normal bebeginiz aylık 1 kg almamış neresi fazla gayet normal neden mama da veriyorsunuz sütünüz mu az
olduğu kadarıyla önce emzir canım hiçbirşey anne sütü gibi olmazEvet sütüm herşeyi denememe rağmen gün geçtikçe azalmaya başladı
Emzirmeye devam ediyorum kızım da emmeyi çok seviyor ancak sütm çok az geliyorolduğu kadarıyla önce emzir canım hiçbirşey anne sütü gibi olmaz
Benim kızımda 102 günlük 2900 doğdu kilo kaybida yaşadı 45 cm de boyu vardi su an 5.500 kg 3 aylikken 60 cm di boyu
inek sütü alerjisi var ben sut ve site dair hiçbirşey yemiyorum sadece anne sütü alabilsin diye
bol sıvı alEmzirmeye devam ediyorum kızım da emmeyi çok seviyor ancak sütm çok az geliyor
Günde 4 litreye yakın su tüketiyorum emzirme çayları içiyorum sütlü tatlılar tüketmeye çalışıyorumbol sıvı al
Bulgur turu de sut yapıyor
gerekirse tatlı turu ye tuketiyormusun bunlari
Evet ilk bebeğimİlk bebek mi
Mama verdiğim için de tedirgin oluyorumKimi kadınında yapısı öyle canım sütü az oluyor
Öyle yapıyorum ek gıdaya geçeceğimiz dönemi bekliyorum sabırsızlıklaOnce memeni ver canim oldugu kadariyla emsin sonra mama ver ek gidaya gecince mamayi birakirsin
Evet sütüm herşeyi denememe rağmen gün geçtikçe azalmaya başladı
Deneyeceğim teşekkür ederimCanım birde şehriye çorbası iç.Yatak yorgan sur oluyor.Tahin helva,pekmez, ceviz kuruyems.Bende emziriorum.Sutun piskolojinle bile ilgili moralin mi bozuk tak sütun eksiliyor sevinçli bi haber mi aldın pat süt geliyor.Moralin yuksk olsun, dinlen, dediklerimide dene teşekkür edersin.
MaşallahBenim bebegim 2. Ayında 5.800 kilo boyu da 58 cm di.Bizimki biraz obur.3.5 aylik şuan 8 kiloya yaklaştı maşallah sadece anne sütü.
Üst sınır bildiğim kadarıyla 2 aylık kız bebeklerde 63 cm 6600 gr.Kızım 2 ay 6 günlüğüz boyu 60 cm kilosu 5.900