• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğimle sıkıntıdayım önerilerinizi bekliyorum

kolik krizlerini tetikleyen gaz sancıları oluyo gaz sancılarını azaltmaya çalışırsanız belki biraz daha huzurlu olabilir oğlumda 2 aylıkken genelde hep gün içinde mızmızdı mutsuz bi hali vardı biraz daha büyüdükçe etrafı algılamaya başladıkça gülücükler başladı oyuncaklar ilgisini çekmeye başladı daha çok küçük olduğu için dış dünyayı tam olarak algılayamıyo onun içinde bi mutsuzluğu vardır kolikle ilgili her yazılan bebeklere birebir asla uymuyo oğlumun ne zaman krize gireceği nasıl susacağı hiç belli olmazdı kucağımızda ağlamaktan tükenip uyuya kalırdı çoğu zaman hiçbirşey susturamazdı büyüdükçe gününüz daha iyi geçecek emin olun ama kucağa alışırsa hep kucağınızda olmak istemesi söz konusu bu da anneyi yoran bi süreç biraz çocuğun mizacından biraz koliğin etkisinden mızmız oluyolar genelde kolik bebekler biraz uzun oldu ama umarım bi miktar yardımcı olabilmişimdir

Çok tesekkurler Nakredusa,
Şu günler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Arasıra kızım gulucukler atıyor ama hemen arkasından mızmızlanma ve aglamalar baslıyor. Bebeğimin bir sekilde bir sıkıntısı var gulemiyor bile. Bu da beni cok uzuyor. 3 doktora gittim, kolik dısında birsey demiyorlar. 3 ayı doldurmamızı bekliyorlar. Hep aklımdan acaba baska bir problemi mi var diye geciriyorum. Her gun bu sekilde cok yorucu.. Sizin mesajınızla biraz olsun teselli buldum.

koliğe hiçbir çözüm olmadığı için doktorlarda yardımcı olamıyo haklı olarak eşim bu yüzden doktorumuzu bile değiştirmeyi düşünmüştü ama doktorunda yapacağı bişey yok malesef kolik öyle bişey ki zaten insan çocuğu hastaymış gibi hissediyo ve bişey yapamamaktan dolayı çaresiz ve suçlu hissediyo gerçekten çok zor umarım 3 ayda biter gaz sorununuz çok fazla değilse bitebilirde tetikleyici olduğu için havalar ısınıyo dışarı çıkartırsanız o değişiklikte iyi gelebilir yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum yaşarken bugünlerde bitecek dediklerinde acaba bitecekmi diyordum hiç o günler gelmeyecek gibi geliyordu inanın geliyo sadece sabır tek ilaç Allah yardımcınız olsun

benim kızımda kolikti ve 1aydır ancak rahatladık tam 6 ay sürdü sancıları ve 20günlükken başlamıştı. dr bize myo oil diye bi masaj yağı vermişti karnına ve ayaklarının altına 3er dk saat yönünde masaj yapıoduk. bu arada minik havlular edindik akşam 10dan sonra ütü masası hep açık olurdu gazı olunca havlu ütüleyip karnına ve sırtına koyardık. kolik cd si diye bişi var bütün gün onu dinlemekten gına gelirdi bunlarda işe yaramadığında kucakta oda oda sabahın 5ine kadar gezerdik berbat bişi allah şifalar versin en kısa zamanda

Ssouthernssun tesekkurler, atlattiginiza sevindim ama ben 6 ay dayanabilecegimi hic sanmiyorum..Tabi basa gelen cekilir ama su an 3 ayda gececek diye dusunup, gun sayiyorum. Kolik CD sini denedim ama pek ise yaramadi. Biz de fon makinasi bazen kurtarici oluyor..Bir de Doktor Bifiform diye bir damla verdi, sindirim sistemini duzeltmesine yariyormus.Probiyotik damla.. Kullanan, bilen var mi acaba?

Back