bebeğim 2 aylık oldu ilk başlarda çok güzel uyuyan bebeğim(ilk 2 hafta) hatta biz uynadırıyorduk şimdi huysuz oldu çıktı.kendi uyumuyo biz kucağımızda onda bunda uyutacaz ancak yerine yatıyo bu birinci sıkıntımız değişirmi bilmiyom.2.si bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyo elini kolunu çok fazla oynatıyo 3.sü gözünü açtığında emmeden sonra az ağlamadan duruyo sonra sürekli ğlıyo ağlamadığı zaman sürekli hareket halinde el kol ayak nefes nefese sesi bizi yoruyo hatta bu kadar hareket normalmi yaşayanlar varsa.bunları yazıyorum çünkü ben bi şekilde bebeğimle uğraşabilirim ama göreve başlayacam ve ben gündüz lmayacam şimdiden neler yapabilirim geçicimidir kafam karışık bebeğimi düşünüyorum emzikde vermedik dürekli mememi istiyo yardııııııııııııııııııııım akıııııııııııııııl verin
canım benim kolları hareket edemeyecek şekildemi sarıyosun sıçrayınca uynamasın diye biizmki sıçrayınca kollar uyandırıyo çünkü
bebeğim 2 aylık oldu ilk başlarda çok güzel uyuyan bebeğim(ilk 2 hafta) hatta biz uynadırıyorduk şimdi huysuz oldu çıktı.kendi uyumuyo biz kucağımızda onda bunda uyutacaz ancak yerine yatıyo bu birinci sıkıntımız değişirmi bilmiyom.2.si bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyo elini kolunu çok fazla oynatıyo 3.sü gözünü açtığında emmeden sonra az ağlamadan duruyo sonra sürekli ğlıyo ağlamadığı zaman sürekli hareket halinde el kol ayak nefes nefese sesi bizi yoruyo hatta bu kadar hareket normalmi yaşayanlar varsa.bunları yazıyorum çünkü ben bi şekilde bebeğimle uğraşabilirim ama göreve başlayacam ve ben gündüz lmayacam şimdiden neler yapabilirim geçicimidir kafam karışık bebeğimi düşünüyorum emzikde vermedik dürekli mememi istiyo yardııııııııııııııııııııım akıııııııııııııııl verin
benimde kolik bi bebeğim vardı 4,5 ayda geçti çok şükür kolik krizlerimiz ama gazımız hala var bu durumdan sıkıntılıyız kolikten kalan kucak problemimiz var malesef onun dışında bi sıkıntı yok artık kolikle ilgili Allah yardımcınız olsun çok zor bi olay kolikle başetmekBenim de 2 aylık bebeği var ve sanırım kolik. Mesaj sahipleri, yazdıgınız gunden bugune acaba ne gibi tecrubeleriniz oldu? Bebeğinizin huysuzlukları, aglamaları gecti mi?
canım ben sağlık çalışanıyım bilgi vermemi istermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?