2 aylık bebeğim var gece emzirirken sürekli uyuyorum ne yapacağım

bilinmeyen35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
1
0
1
22
Merhaba 2 aylık bebeğim var ama gece sürekli emzirirken uyuyorum ve ne yaptığımı bilemiyorum kendime gelmeye çalışsam da olmuyo yardımcı olurmusunuz

Yataktan kalkıp emzirmedn önce su için ve koltukta oturark emzirin, telefonnzdan alarm kurun belirli süre sonra çalması için. Allah korusun istenmyn şeyler olmasn 🤲🏼

Bebegi yastikla dik duracagi sekilde destekleyerek emzirin mutlaka kulak sagligi icinde onemli hem bu hemde daha guvenli. Birde ben farketmeden gozlerim kapanirsa diye surekli kaşlarimi catardim ise yariyor. Tabi cocukla goz.goze gelirken sert bakmayinda yanlislikla.

Hiçbir şey olmuyor bebeğim 18 aylık oldu sadece yatarak emzirdim
Yatmaktan kastınız uyumak mı yoksa uzanmak mi? Konu sahibi uyuyakaldığından bahsetmiş ve bu çok riskli bir durum. Oturur pozisyonda uyuyakalsa da riskli uzanırken uyusa da riskli. Allah korusun bu şekilde çok fazla kaza yaşanıyor. Konu sahibi sizin için tavsiyem eşinizden destek alın o da sizinle uyansın ve emzirme bitene kadar sizi izlesin hatta uyuyakalırsaniz bebeği eşiniz alıp yerine koyabilir ya da aksi bir durumda müdahale edebilir

Yatmaktan kastınız uyumak mı yoksa uzanmak mi? Konu sahibi uyuyakaldığından bahsetmiş ve bu çok riskli bir durum. Oturur pozisyonda uyuyakalsa da riskli uzanırken uyusa da riskli. Allah korusun bu şekilde çok fazla kaza yaşanıyor. Konu sahibi sizin için tavsiyem eşinizden destek alın o da sizinle uyansın ve emzirme bitene kadar sizi izlesin hatta uyuyakalırsaniz bebeği eşiniz alıp yerine koyabilir ya da aksi bir durumda müdahale edebilir

4-5 ay öncesi riskli. Size bir şey olmadı diye güvenli denemez. Uyuyakalıp bebeğin üzerine düşebilir yeni anneler.

Yanıma yatırıp yan uzanıp emzirdim doğduğundan beri, ben de uyudum. Kendi yatarken nasıl üzerine düşebilir bebeğin? Hastanedeki ebeler yatarak emzirmemi söylediler hep. Tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.

Yanıma yatırıp yan uzanıp emzirdim doğduğundan beri, ben de uyudum. Kendi yatarken nasıl üzerine düşebilir bebeğin? Hastanedeki ebeler yatarak emzirmemi söylediler hep. Tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.

Gündüz yapılabilir bu ancak. Siz doğru pozisyonda durmuş olabilirsiniz. Uykunuz fazla ağır olmayabilir. Ama maalesef bir çok vaka var bununla ilgili.

Gündüz yapılabilir bu ancak. Siz doğru pozisyonda durmuş olabilirsiniz. Uykunuz fazla ağır olmayabilir. Ama maalesef bir çok vaka var bununla ilgili.
Konu sahibinin uykusu ağır mıymış ki? Ben de hep uyuyakalırdım ama bir ses çıkarsa bir hareket etse sıçrayarak kalkardım. Anne için çok rahat bir pozisyon.

Gündüz emzirin gece mama ben öyle yaptım uykulu emzirmeyin cok tehlikeli . Ben uykuluyken odaklanamazdım kahve hiç bişey uykumu kacırmazdı kendime gelemezdim

İlk başlarda TV açık az sesle Koltukda elimde telefonla emziriyordum . 3 aydan sonra yatarak emzirdim . Arada uyudugumda oldu emerken . Bir sıkıntı bende yaşamadım. Uyandığım zamanda memeyi bırakmış uyumuş oluyordu beşiğine koyuyordum.

Merhaba 2 aylık bebeğim var ama gece sürekli emzirirken uyuyorum ve ne yaptığımı bilemiyorum kendime gelmeye çalışsam da olmuyo yardımcı olurmusunuz
Yatarak mı emziriyorsunuz ? Dik oturun ve gerekirse yanınıza birşey koyun onu yiyin emzirmeye kalktıkça. Yerken belki açılırsunız kraker,kuruyemiş vs.
Ya da eşinizi de uyandırın göz kulak olsun. Aslında 2 aylık bebek gece uykusuna alışıp deliksiz uyumaya başlar. Siz mi kalkıyorsunuz yoksa kendisi sürekli uyanıp emmek mi istiyor ?

Back
X