2 aylık bebeğim uyurken bile kucağından inmiyor

Benim kızımda daldıktan sonra yani 10dk kadar gectikten sonra kucagımdayken yatıyodum onunla birlikte o da tabi kolumda sıkı sıkı sarılıyoken o sekilde yan yana da cok rahat oluyodu.. bu günlerde gecer inşallah alıstırmayla alakası yok bazı bebekler böyle oluyo ama maşallah benim kızım o dönemleri atlattı inşallah sizin evlatlarınızda atlatır şimdi de bazen ben kızımın gözüne bakıyorumki onunşa birlikte bende uyusammı diye

Ahhgggg en çok sinir oluyorum doğum yaptım eve geldigimde ilk dedikleri sey sakin kucağa alıştırma - kokuna alismasin diye diye çocuğumu emziremedim bile emzirmek için aldim elimden aldılar alismasin diye şimdi biberonla besliyorum şimdide geçmiş olsun sen kucağa alıştırmasın bile diyorlar yakasından tutup camdan atmak istiyorum öyle diyenleri

Çok hoşuma gidiyoor dünyanın en güzel şeyi kucağımda bana sarılıp uyumasi ama gelin giden misafir ev işleri yemek keşke bunlarda olmasa

Su ana kadar Tek bulabildiğim çözüm süpürge sesi beynim yandı onu dinlenekten sling dusundum yanlız bel rahatsızlığım var şu anda 5 kiloyuz biraz zorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…