• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğim uyurken bile kucağından inmiyor

4 aylık ve gece, gündüz kucakta hatta gece boyu memede 🤐 Gece bazen belimin ağrısından ağlayacak gibi falan oluyorum çünkü 7 kiloyu geçti artık. Yanına uzanıp yattığımda da asla rahat edemiyor illa hafif dik olacağım.
Akşam eşimin geleceği dakikaları sayıyorum biraz tutsun ki azıcık belim dinlensin diye. İşin kötüsü benim çevremde herkes (doktorumuz falan çok normal olduğunu söylese bile) sen alıştırmışsın, seni yalancı meme yapmış, mız mız bir çocuk olmuş senin yüzünden diye söylenip duruyor.
Benim kızımda daldıktan sonra yani 10dk kadar gectikten sonra kucagımdayken yatıyodum onunla birlikte o da tabi kolumda sıkı sıkı sarılıyoken o sekilde yan yana da cok rahat oluyodu.. bu günlerde gecer inşallah alıstırmayla alakası yok bazı bebekler böyle oluyo ama maşallah benim kızım o dönemleri atlattı inşallah sizin evlatlarınızda atlatır şimdi de bazen ben kızımın gözüne bakıyorumki onunşa birlikte bende uyusammı diye😅

4 aylık ve gece, gündüz kucakta hatta gece boyu memede 🤐 Gece bazen belimin ağrısından ağlayacak gibi falan oluyorum çünkü 7 kiloyu geçti artık. Yanına uzanıp yattığımda da asla rahat edemiyor illa hafif dik olacağım.
Akşam eşimin geleceği dakikaları sayıyorum biraz tutsun ki azıcık belim dinlensin diye. İşin kötüsü benim çevremde herkes (doktorumuz falan çok normal olduğunu söylese bile) sen alıştırmışsın, seni yalancı meme yapmış, mız mız bir çocuk olmuş senin yüzünden diye söylenip duruyor.
Ahhgggg en çok sinir oluyorum doğum yaptım eve geldigimde ilk dedikleri sey sakin kucağa alıştırma - kokuna alismasin diye diye çocuğumu emziremedim bile emzirmek için aldim elimden aldılar alismasin diye şimdi biberonla besliyorum 😡 şimdide geçmiş olsun sen kucağa alıştırmasın bile diyorlar 🤦🏼‍♀️yakasından tutup camdan atmak istiyorum öyle diyenleri 😈

Benim kızımda daldıktan sonra yani 10dk kadar gectikten sonra kucagımdayken yatıyodum onunla birlikte o da tabi kolumda sıkı sıkı sarılıyoken o sekilde yan yana da cok rahat oluyodu.. bu günlerde gecer inşallah alıstırmayla alakası yok bazı bebekler böyle oluyo ama maşallah benim kızım o dönemleri atlattı inşallah sizin evlatlarınızda atlatır şimdi de bazen ben kızımın gözüne bakıyorumki onunşa birlikte bende uyusammı diye😅
Çok hoşuma gidiyoor dünyanın en güzel şeyi kucağımda bana sarılıp uyumasi🤩😍 ama gelin giden misafir ev işleri yemek keşke bunlarda olmasa

Bunun çaresi kucakta uyutmak :) sabah uyandıktan sonraki uyku bebeklerin en rahat yapabildiği uyku oluyor genelde. o uykuda yatağına bırakıp kahvaltı etmeye, tuvalete gitmeye çalışın. diğerlerinde maalesef tek çare izlemediğiniz ne kadar dizi varsa onları kulaklıkla izlemek (çok fena sayılmaz). Kalça ultrasonu normal ise sling veya kanguru kullanabilirsiniz. O da çok işinizi kolaylaştırır. O şekilde çok tuvalete gittim veya çocuğun kafasına reçel döke döke çok kahvaltı ettim. Öyle böyle büyüyor :)
Su ana kadar Tek bulabildiğim çözüm süpürge sesi 🤣🤣🤣🤣 beynim yandı onu dinlenekten 🤣🤣sling dusundum yanlız bel rahatsızlığım var şu anda 5 kiloyuz biraz zorlar sanırım

Back