- 15 Nisan 2019
- 261
- 355
- 103
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
, Cok zevkli oluyor çok tatlı, ama hiç bir isimi yapamıyorum WC ye bile gidemiyorumKucakta tutarak 6ayına kadar istediği cogu vakitte kucagımda uyudu kızım bende onunla birlikte yatar dinlenirdim şimdi 8aylık cok şükğr artık böyle bi derdimiz yok cünkü kucaga sıgmıyor rahat edemiyor etse eminim kucaktan inmez
Atlatamadik 6 aylik olana kadar. Hala atlattik mi bilmiyorum. Ilk bebegim o kadar bagimsizdi ki. Ikinci resmen koalaydi. Smdi biraz oturuyo kendi oynuyo da sukur eskisi kadar kucakta degilMerhaba arkadaşlar yeni anneyim beni nelerin bekledigini çok merak ediyorum her seferinde her zorlukta sanki bı level daha atlamış gibi hissediyorum
Şimdiki sorunumuz uyurken bile kucağımdan inmiyor yoğun gaz problemimiz var sizler nasıl atlattiniz bu durumu
Desenize daha 4 ayımız varAtlatamadik 6 aylik olana kadar. Hala atlattik mi bilmiyorum. Ilk bebegim o kadar bagimsizdi ki. Ikinci resmen koalaydi. Smdi biraz oturuyo kendi oynuyo da sukur eskisi kadar kucakta degil
Kirlentin üzerine yatırdım şimdi uyuyor. Uykuları çok kesik kesik uykusunda ağlıyor ,battaniyesinin üzerine yüzü koyun yatırın sırtını okşayın yastıksız bu şekil uyuyup gazını çıkarır benim cadım severdi bu pozisyonuz
burnu tıkanmasın dikkat etKirlentin üzerine yatırdım şimdi uyuyor. Uykuları çok kesik kesik uykusunda ağlıyor ,
Ben babybjorn muadili anaa kucagi aldm. Ama aklim olsa nuna leaf falanalirmisim. Cok isimi gordu. Size xe tavaiye ederimDesenize daha 4 ayımız var
Evet dogru hic bi işimi bende hic bi zaman tam anlamıyla halledemezdim hep bişeyler yarım kalırdı bundan nefret ederdim ama alıstım yapıcak bi şey yok yüz üstü kendi yatagınıza yatırabilirsiniz hem sizin kokunuzu alır hem yğz üstü iyi gelir benim kızım bi kez o sekilde saatlerce uyumustu basından ayrılamamıstım bu seferde bişey olycak diye sonra baktımki benim kızım yüz üstü uyumayı seviyo geceleride öyle uyutmaya baslamıstım bi cesaretle ama benim kızım basını baya kaldırabiliyodu kendinş kurtarıyodu hala daha yüz üstü uyumayı cok sever şimdi sırt üstü de yatırsam bakarımki kendisi yüz üstüne dönmüş bazen de işi gücü bırakıp o nasıl mutluysa öyle olmaya calısın anın tadını cokarın ben şimdiden o günleri özledim bile.., Cok zevkli oluyor çok tatlı, ama hiç bir isimi yapamıyorum WC ye bile gidemiyorum
Yavaş yavaş kafasını kaldırmaya başladı yüz üstü daha cesaret edemiyorum gözetim altında bir kaç kere deneyimEvet dogru hic bi işimi bende hic bi zaman tam anlamıyla halledemezdim hep bişeyler yarım kalırdı bundan nefret ederdim ama alıstım yapıcak bi şey yok yüz üstü kendi yatagınıza yatırabilirsiniz hem sizin kokunuzu alır hem yğz üstü iyi gelir benim kızım bi kez o sekilde saatlerce uyumustu basından ayrılamamıstım bu seferde bişey olycak diye sonra baktımki benim kızım yüz üstü uyumayı seviyo geceleride öyle uyutmaya baslamıstım bi cesaretle ama benim kızım basını baya kaldırabiliyodu kendinş kurtarıyodu hala daha yüz üstü uyumayı cok sever şimdi sırt üstü de yatırsam bakarımki kendisi yüz üstüne dönmüş bazen de işi gücü bırakıp o nasıl mutluysa öyle olmaya calısın anın tadını cokarın ben şimdiden o günleri özledim bile..
Gözümün önünden ayiramiyorumkiburnu tıkanmasın dikkat et
Bende düşünüyorum nasıl birşey alacağıma karar veremedimBen babybjorn muadili anaa kucagi aldm. Ama aklim olsa nuna leaf falanalirmisim. Cok isimi gordu. Size xe tavaiye ederim
Amaa çok tatlı annesine bı sarilmasi yokmu içimi eritiyor ne iş ne uykusuzluk hiç birşeyin önemi kalmiyor. Ama yinede oburleride lazımO kendini daha anne karninda saniyo annesi. Ilk 4 ay boyle olacak.
Yaa bende aynı durumdayım tek olduğumu düşünüyordum neyse ki tek değilmişim gündüz uykularımızı kucağımda uyuyor ve bıraktığım an uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bende mecbur kucağımda tutuyorum. Bu arada oğlum 54 günlük., Cok zevkli oluyor çok tatlı, ama hiç bir isimi yapamıyorum WC ye bile gidemiyorum
Biz 55 günlük olduk. Gündüz kucakta uyuyor yine gece baş bas bağırıyor yatağa gitme saatimiz 4.30Yaa bende aynı durumdayım tek olduğumu düşünüyordum neyse ki tek değilmişim gündüz uykularımızı kucağımda uyuyor ve bıraktığım an uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bende mecbur kucağımda tutuyorum. Bu arada oğlum 54 günlük.
Merhaba arkadaşlar yeni anneyim beni nelerin bekledigini çok merak ediyorum her seferinde her zorlukta sanki bı level daha atlamış gibi hissediyorum
Şimdiki sorunumuz uyurken bile kucağımdan inmiyor yoğun gaz problemimiz var sizler nasıl atlattiniz bu durumu