2 aylık bebeğim kolik:((

bnr_yrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
210
0
46
Bursa
merhaba arkadaşlar 2 aylık bir bebeğim var ve gazdan dolayı sürekli huysuz uykusuz (bende tabii) ne yaptıysam olmadı doktorumuza göre 1-2 ayımız kalmış. etkili bir çözüm bilen var mı? ben depresyona girmek üzereyim. benimle aynı durumda olan yada bu dönemi geçirmiş arkadaşlardan yorum bekliyorum...

OM-X doğal içerikli ilaç çok iyimişş. kullanan arkadaşlar söyledi ben de aldım. gerek olursa inşallah olmaz onu kullanıcam..Allah sbır versin

canım benim kızım 13 aylık ilk dört ay çok çektim akşam 6 başlardı ağlamaya 12 ye kadar artık kendimi ayarlamıştım eşimle sallıyorduk hzılı salllanan bir beşik almıştık yani ilaçlar fayda etmedi çok acile gittik çoçuk çok ağlıyordu bir ara depresyona girdiğimde oldu gece kalkıp ağladığım erkenmi oldu bu bebek diye düşündüğüm ama yok iyiki var şimdi diyorum gerçekten geçiyor sonra uslu bir bebek oldu biraz sabret sinirlenme sütüne geçer..

merhaba canım geçmiş olsun.allah şifa versin,sana da dayanma gücü..
buzuki orhanın kolik adlı cd si var.kolikli bebkler için.kendi bebğide kolikmiş böyle bir cd yapmış.içinde 5-6 şarkı var daha doğrusu ses.bi onu dinlet istersen.bide beyaz gürültü var onun linkini vereyim onuda dene.om-x gaz ilacınında iyi geldiğini biliyorum.tekrar geçmiş olsun.

Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun

canım ya, seni en iyi anlayanlardan biriyim. bizde tam 4 ay yaşadık. hemde neler. hergün doktordaydık. üstelik benim cadı gazı çıkaramayınca kusuyordu. gecnin 3ünde hastanelere taşınıyoduk. 4 aysonra geçiyor biraz sabret. denemediğim şey kalmadı dotora boşa gitme hiçbir şey yapmıyolar. gececek diyip gönderiyolar.zeytiyağını ılıt karnına ayak topuklarına sür. zinco var eczaneden al 3-4 damla ver.fön makinesini aç onun sesini duyunca susar.sakin ol sen panik yapınca çocuk daha çok etkilenir. sakince sırtını okşa, ninniler mırıldan. bunları dene. yardımcı olur inşallah. tekarar yaz burdan. geçmezse başka bişey daha önercem.ama lütfen stes yapma, çok iyi bilirim bu durumu ah neler çektik biz. çok şükür.gitsin gelmesin o günler.

canım bebeğin çok uzun süre emiyorsa emerken ara verip gazını çıkart sonta tekrar emzirebilirsin.dr.umuz böyle tavsiye etmişti bize.karnına hafifçe masaj yapabilrsin.bebeğinin ayaklarınıda sıcak tutmalısın.zamanla düzeliyor merak etme.

ya doktorumuz colinoks diye bir damla verdi onu kullanıyorum. ehh işte biraz faydası oluyor neler yapıyoruz eşimle bacak hareketleri karın hareketleri vs.. onlarla biraz olsun rahatlıyor yavrum. rezene çayı içiriyorum günde 30cc. hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyoruz çünkü sütüm yetmiyor. gazını çıkartıyorum mutlaka ama oğlum infantıl kolik doktorumuz mide ve bağırsak röntgeni istedi ve sonuç: müthiş bir gaz var yavrumda ne yapsın yavrum aslında sabırlı bile... bu yüzden ne uyku düzenimiz var nede rahat çok huysuzlanıyor doğal olarak. çalışan bir anneyim aslında kendi işimiz olmasa çoktan işbaşı yapmış ve kafayı yemek üzereydim... umarım 2 ay içinde geçerde bizde normal sosyal hayatımıza döneriz . teşekkür ederim yardımlarınız ve yorumlarınız için...

benim de öyleydi kızım canım geçer üzülme sakın. bu dönem biraz yıpratıyor evet ama sabretceksin.başka türlü geçmiyor. insanı en çok üzüen elinden bişey gelmemesi. anlıyorum seni. ama inan bebekler bizden daha güçlüler. geçecek zamanla. aktardan acı elma yağı al topuklara ve karnına sür bunların hepsi biraz rahatlatır. rezeneye gelince biz hala içiyoruz benim kızm çok sevviyor. sende iç sütünü artıtrırır. bide gazlı yemkler yeme. senden geçiyor herşey bebeğe. sabret olur mu. allah yardımcın olsun

ah kıyamammm yavruma
benim kızımda çok gazlıydı
johnson baby bed time masaj için süper
ayaklarına masaj yaparsan pıt pıt atıyor gazı
sab simplex gaz damlası kullandık oda çok işe yaradı
adaçayı yağı deniyor sanırım şimdi elma yağı karnına ve topuklarına bol sür annesi
hemşire ayşe önerin masajınıda tavsiye ederim
Bebek Masajı | Ayşe Öner
sakin olmaya çalışırsan bebeğinde sakinleşir
zor zamanlar ama geçiyor
gazsız günler geceler dilerim

canım ben colinox diye bir damla kullanıyorum dr. tavsiye etmişti simplex in türkiye versiyonu bunun içinde simplex te var dedi. off bilmiyorum valla bu ilaçtanmıdır nedir kakasıda çok cıvık ishale yakın kaka yaparken çok sıkıp inliyor yavrum karnı ağrıyor sanırım umarım az kalmıştır bu gaz sancıları 2 ayımızı bitireceğiz 1 hafta sonra

Canım kolik rahatsızlığı ile ilgili iyi bir tavsiye vericem. Buziki Orhanın Kolik albümü var kendi cocuguda kolik oldugu için arastırma yapmış ve bir müzik yapmış. müzik eşliğinde anne karnındaki
sesi birleştirerek bir albüm yapmış onu alıp sürekli dinletirsen sakinleştiğini göreceksin...

evet duymuştum bu albümü bir araştırayım teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…