• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 Aylık Bebeğim Doymuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar benimde sütüm az acaba elektrikli pompa kullansam emzirdikten sonra faydası olur mu ne dersiniz?

Benim kızım gündüz emip emip uyuyor ama gece ağlıyor.Bakıyorum memeden süt gelmiyor bende 60 cc gibi bir mama veriyorum.Preaptamil.henüz 45 günlük kızım 6 aya kadar yetse şu sütüm ne olur ah ah.

bendede aynı sorun var benim oglumda doymuyor sabah birde akşam aptamil pre veriyorum.onu içtikten sonra bile beni emiyo.emzik verdim aldı ama oda çare olmadı illlede beni emicek doymayımı bilmiyo bu bebişler acabaaa.

aynı sorun bizdede var emmiyor ama doymuyor çok sütümde yok mama veriyorum aptmil emiyor emiyor uyumuyor en soınunda mama veriyorum 5 dk da bitirip uyuyor humanıyı bend ekullanıyorum bakalım ne olacak

biz de aynı sorundan şikayetçiyiz ama bi türlü emziğe alıştıramadık siz nasıl alıştırdınız??

canim arkadslar yazmis zaten gazdan öyle yapiyordur.daha iki aylik sizin süt yeter ona.bir memeden digerine gecmeden önce bir kaldirin gazini cikarin tekrar emzirmeye devam edin.birde menizi en son hangisini emmediyse ona göre sürekli degistirerek verin.ancak 6 aydan sonra doymamaya baslar.

biz de aynı sorundan şikayetçiyiz ama bi türlü emziğe alıştıramadık siz nasıl alıştırdınız??

canım bebeğimde 1.5aylık hep emmek istiyodu emzik almıodu en sonunda emziğin ucuna çok az reçel sürdüm verdim tadı geçinde attı bikaç kere yaptım şimdi emiyo bide öyle dene istersen.

Back