• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 Aylık Bebeğim Doymuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BsRNzM

SuDeNiZiM
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
2.311
7
116
Kocaeli
Arkadaşlar bebeğim huzursuz olduğu günlerde sürekli emmek istiyor normalde sütüm yetmesine rağmen öyle günlerimizde öğlen olduğunde sütüm bitiyor deli gibi süt yapan şeyler ysemde fayda etmiyor çünkü sürekli emiyor ve süt az gelincede aglıyor emmiyor böyle durumlrda ne yapmamı önerirsiniz tecrübeli annelerden cvp beklyorum :(

canım bebeğin gz sıkıntısı çektiği için emmek istiyor bizimde öyleydi ben rezene çayı vermeni öneririm tabi birde emzik

canım bebeğin gz sıkıntısı çektiği için emmek istiyor bizimde öyleydi ben rezene çayı vermeni öneririm tabi birde emzik

ahh ahh emziği hiç kabul etmiyor :( rezeneyide agzından çıkartıyor biberonla veriyorum zorla emsin diye agzında tutuyor biberonu çıkartınca püskürtyor bukadarcık çocugun bana yaptıklarına bakın hele :) ek mama vermek sakıncalı olurmu acaba çok erken değilmi :(

bence mamaya alıştırmayın onu.
muhtemelen gazı olduğu için emmek istiyordur.
siz göğsünüze tutun bu süre içinde..süttünüzü tek çoğaltan şey emmesi buna gerçekten inanın.
en canlı örnek benim size.
bol bol yedim 5 kilo aldım ama bebeğim emmediği için ben sağdığımdan sütüm azaldı ve 4.5 aylıkkende tamamen bitti..

Cnm benim oğlanda bazen senin dediğin gibi yapıyor, sanırım nedeni sıcaklık, susadıkça emiyo paşa, süt müt bitiyo tabia.s.

Merhaba benım kızımda aynen bu Şekılde memeyı bırakmıyordu nerdeyse 24 saat emmek ıstıyordu hatta uyurken bıle meme aĞzında kalsın ıstıyordu ıyı hoŞ ama ben yataĞa baĞlandım bu yÜzden,ayrıca sÜtte yetmez olmuŞtu. Ve en Önemlısıde meme ucu yara oluyordu. Bız doktorumla bır Çare bulduk, baŞta karŞı oldugum bırŞeydı ama Şuan kurtarıcım :))) emzık kullanmaya baŞladık. Mememı 2 saatte bır verıyordum 2 saatten Önce emzırmıyorum ve emme ısteĞını emzıkle yokettım ayrıca emzıĞede fazla alıŞmıyorlar. Bence sende dene canım benım cok ıŞıme yaradı. Ayrıca fazla emmekten gÖĞÜs ucun yara olursa catlarsa garmastan ısımlı kremı kullan hemen gecırıyor. Umarım bebeĞın dÜzene gırer canım

çok saolun ama bu sorunu bugün yine yaşıyorum
sabah 9 buçuktan beri neredeyse hiç uyumadı diyebilirim sürekli emdi süt falan kalmadı
emzikte almıyor bende karşı oldugum halde deniyorum emzik vermeyi artık belki biraz uyur diye ama yok:(
umarım bu durum geçer :(
bebeklerinize sağlıklı günler diliyorum

çok saolun ama bu sorunu bugün yine yaşıyorum
sabah 9 buçuktan beri neredeyse hiç uyumadı diyebilirim sürekli emdi süt falan kalmadı
emzikte almıyor bende karşı oldugum halde deniyorum emzik vermeyi artık belki biraz uyur diye ama yok:(
umarım bu durum geçer :(
bebeklerinize sağlıklı günler diliyorum

CANIM BENİMKİDE BAşTA EMZİK ALMADI NORMALDİR BELKİ SENİNKİDE aldığın emziğin ŞEKLİNİ BEĞENMEDİ. BEN ÖNCE DAMAKLI ALDIM İSTEMEDİ. SONRA WEE MARKA YUVARLAK UCLU ALDIM ONU BİR SÜRE EMDİ ŞİMDİ CHİCCO KULLANIYORUM KIZIM ÇOK MEMNUN O YÜZDEN FARKLI MODEL AL ÇÜNKÜ HER ÇOCUK FARKLI MODEL EMZİK SEVİYOR CANIM

ozaman yarın hemen damaklı emzik deniyim gözleri kıpkırmızı oldu yavrumun sabahın 9 bçuğundan beri uyanık saat 10 oldu hala uyumuyor hep emmek istiyor :(

Arkadaşlar bebeğim huzursuz olduğu günlerde sürekli emmek istiyor normalde sütüm yetmesine rağmen öyle günlerimizde öğlen olduğunde sütüm bitiyor deli gibi süt yapan şeyler ysemde fayda etmiyor çünkü sürekli emiyor ve süt az gelincede aglıyor emmiyor böyle durumlrda ne yapmamı önerirsiniz tecrübeli annelerden cvp beklyorum :(

canım benimde bebeğim emiyordu ama sürekli ağlıyor uyumuyordu meğerse sütüm yetmiyormuş bebek açmıç doktora gittik mama veiyorum şuan karnı doyunca ne ağlaması kaldı nede uykusuzluğu hepsi geçti.şuan sadece gaz problemi var onuda aşıcaz inş. bu arada bebeğim yeni 1 ayını bitirecek aptamil mama kullanıyorum anne sütüne çok yakınmış doktor tavsiye etti.aç kalmasından iyidir.
bende sütümün olması için çok şey yaptım ama olmadı.:((

merhaba arkadaşlar benim de bir aylık kızım var Allah herkesinkini bağışlasın..Bende tam bu konuyla ilgili bişler bulurmuyum ümidiyle girdim ki yalnız değilmişim.benimde sütüm baştan az geldi ve doğum yaptığm hastanenin doktoru fazla da ilgilenmemek kaydıyla emzirdikten sonra mama ver dedi yolladı ..Sütüm gelsin diye çok uğraştım emzirdim bol bol bir saat bir göğsümü bir saat diğer göğsümü ve sonun da geldi ama öyle taşmıyo göğüslerim.Sıkınca hani ineklerden fırlar ya süt öyle geliyor ve kızım devamlı emmek istiyor bende doğduğundan beri aptamil 1 veriyorum çünkü susmuyor.Bu gün sağlık ocağına gittik hepatit aşısı için ordaki doktor derhal kesiyosun mamayı dedi bi emzir bakiim dedi.Sütün iyi devamlı emzir dedi ama doymuyor olacakki mememden çektiğim an kıyamet kopuyor ağlamaktan helak oldu göğüslerim çok acıyor.Bugün keselim dedik mamayı ne mümkün saatlercce memede duruyor çeker çekmez basıyor çığlığı ve de uyumuyor ne yapacağımı bilemedim.Ve tabi her kafadan bir ses bu çocuk dıymuo mama vermeden olmaz .Sağlık ocağı çok ilgileniyor bu emzirme işiyle ona da ayrıca bi şaşırdım biz özel hastanelere gidiyoruz alaka sıfır ama sağlık ocağı şaşılacak derecede ilgili...Önerisi olan varsa lütfen söyleyin artık üşütücem yoksa :((

tubilay arkadaşım bütün sağlık ocakları böyle sanırım ben çok uzun zamandır gitmedim bitek topuk kanı aldırmaya gtmiştim emzirmek çok önemli tabiki ama çocuk doymuyorsa bu gelişimini etkiliyorsa onu bukadar çok aglatıyorsa bi noktada bişeyler yapmak gerekmiyormu bunu anlamıyorum ilk ayda doktorumuz bizede sütünüz yeterli emzirmeye devam dedi eger yetmeseydi o ayki gelişimine demek mama diycekti bu ay birkaç gün sonra gidicez bakalım ne diycek bu durumu ancak yaşayan anlar ben seni çok iyi anlıyorum beebegin saahtan akşama aglaması ellerini yemesi agzı açık sürekli aranması ve sütünün yetmemesi insanı çok yıpratıyor ama biz anneyiz güçlü olmak zorundayız moral bozmak yok bebeklerimizin en çok bizim moralimize ihtiyacı var :)

tubilay arkadaşım bütün sağlık ocakları böyle sanırım ben çok uzun zamandır gitmedim bitek topuk kanı aldırmaya gtmiştim emzirmek çok önemli tabiki ama çocuk doymuyorsa bu gelişimini etkiliyorsa onu bukadar çok aglatıyorsa bi noktada bişeyler yapmak gerekmiyormu bunu anlamıyorum ilk ayda doktorumuz bizede sütünüz yeterli emzirmeye devam dedi eger yetmeseydi o ayki gelişimine demek mama diycekti bu ay birkaç gün sonra gidicez bakalım ne diycek bu durumu ancak yaşayan anlar ben seni çok iyi anlıyorum beebegin saahtan akşama aglaması ellerini yemesi agzı açık sürekli aranması ve sütünün yetmemesi insanı çok yıpratıyor ama biz anneyiz güçlü olmak zorundayız moral bozmak yok bebeklerimizin en çok bizim moralimize ihtiyacı var :)

valla arkadaşım kızım dün sabaha karşı 5 de uyandı 5 den beri ayaktayımn devamlı memede tam uyur gibi oluyor yatırıyorum basıyor çığlığı ağzı devamlı açık saatlerce memede nasıl tutabilirimki doysa zaten kendiliğinden atmazmı memeyi çok yıprandım gerçekten. öğlen 2.5 a kadar zor zaptettim ve sonunda mama vermek zorunda kaldım çocuk aç belli ve mama yiyene kadar sadece bir kere çiş yaptı memei sıkınca süt geliyo ama nasıl olması lazım doyması için bilemiorum off off çok zor bi durum Allah beterinden korusun ama .

valla arkadaşım kızım dün sabaha karşı 5 de uyandı 5 den beri ayaktayımn devamlı memede tam uyur gibi oluyor yatırıyorum basıyor çığlığı ağzı devamlı açık saatlerce memede nasıl tutabilirimki doysa zaten kendiliğinden atmazmı memeyi çok yıprandım gerçekten. öğlen 2.5 a kadar zor zaptettim ve sonunda mama vermek zorunda kaldım çocuk aç belli ve mama yiyene kadar sadece bir kere çiş yaptı memei sıkınca süt geliyo ama nasıl olması lazım doyması için bilemiorum off off çok zor bi durum Allah beterinden korusun ama .

demekki süt yağlı değil hayatım humannın çayı denesene bi belki sonuç alırsın

anne değilim ama yeğenimde çok zorluk çektik. süt olsada zorla emiyordu ama doymuyordu yinede. bazı kişilerin sütü acı olurmuş bazılarının ki ise su gibi olup doyurucu olmuyormuş. bizde mama ile büyüttük yeğenimi doymuyorsa mama verin açmı kalsın çocuk. emzirmeyide ihmal etmeyin ama.

evet her anne ister bebeğini emzirmeyi kendi sütüyle doyurmayı ama olmuyorsa zavallı bebişlerimizi aç bırakamayız herşey onların sağlığı için

evet ya çok korkuyorum aç kalır diye devamlı emziriyorum ama mamayıda bi kapışı var sanki hep aç gibi anlamadım gitti neyse pompayla sağıp bakıcam gelen süte böyle anlaşılmıo ne kadar süt olduğu

benimki de sürekli emmek istiyor.saatte bir emmek istiyo yani o derece...emerken de ben çıkarmasam ağzından çıkarmıyo saatlerce emiyo.sütüm iyi ama kızım çok iştahlı galiba.20 güne kadar işe başlıcam süt sağıp dolaba koymam lazım şimdiden ama kızım süt bırakmıyo ki memede ne bırakacam bilmiyorum.humana çayları daha mı çok süt yapıyo?

benimki de sürekli emmek istiyor.saatte bir emmek istiyo yani o derece...emerken de ben çıkarmasam ağzından çıkarmıyo saatlerce emiyo.sütüm iyi ama kızım çok iştahlı galiba.20 güne kadar işe başlıcam süt sağıp dolaba koymam lazım şimdiden ama kızım süt bırakmıyo ki memede ne bırakacam bilmiyorum.humana çayları daha mı çok süt yapıyo?

ben kullanıyorum hem sütü arttırıyo hemde kalitesini onu kullanmaya başladığımdan beri bayada yağlandı

Back