Bebegime 3 gunlukten beri mama veriyorum ama surekli de emziriyorum .ne zaman mıkırdasa meme veriyorum ve cok aglamadigi surece mama vermiyorum.bazen 2 saatte bir istiyor bazen 4 saatte bir.(2 olcek 75-80ml su)(((burda hata yaptim emdigi icin ne kadar su koyarsam o kadar az mama vermis olurum dusuncesine girdim)))diger zamanlar surekli emziriyorum.mamamiz evolvia.2 aylik boy 60cm kilo 6850.doktorumuz boyuna gore kilo normal sadece bebeginiz gürbüz bi bebek olacak dedi ki ben ve esim yapili iri insanlariz.kafama takiyorum.mamayi azaltmak istiyorum aglayinca oyaliyorum bazen mumkun olmuyo.bebegim ac kalsin istemiyorum ama kilolu olsun da istemiyorum.boyle gurbuz bebegi olan var mi?ne yapmam lazim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi 2 aylik bebegim 6850 gr
- Konu Sahibi Gldn17
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evolvia #iribebek 2 aylık bebek
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
3750 dogdu herkes 5 6 aylik mi deyince insanin morali bozuluyorBende bebeğime 10 günlük iken mamaya başladım şuan 2 aylık ama 5.5 kg.
Bence seninki sizi çekmiş yapı olarak mamayla çok bağlantısı yoktur.
Bizimki neden öyle iri değil şahsen ben olsun isterdim :) doğduğunda kaç kg idi? Bizimki 3.400dü
anne baba iriyse de olabilir dr. ne diyor canım bende ikizlere veriyorum aptamil mama bizim kilomuz gayet iyi
GunSütünüz yeterliyse , sadece anne sütüyle devam edin. Maşallah bu arada
Genetikte olabilir tabi , sadece mama kaynaklı olmayabilir.
Butun gun memede oturuyoruz cocuk emiyor emiyor ama bi saate acikiyor sanirim sutum yetmiyor.sutum artsin diye yiyip icmedigim sey kalmadi.Sütünüz yeterliyse , sadece anne sütüyle devam edin. Maşallah bu arada
Genetikte olabilir tabi , sadece mama kaynaklı olmayabilir.
Bu hafta azalttim 3 e 4 e dusurdum bakalim yarin asi icin gidicez orda tarttiricam mamayi azaltinca haftada kac gr almisGenetik olabilir benm bebeğim de 8 aylık (düzeltilmiş 7 aylık ) mama iciyor ek gida da aliyor iştahı güzel ama bize çekmiş miyon bunu doktorumuz da söyledi eğer sütün ıyi ise mamayı azalt yada kesmeyi dene
Sağlıcakla büyüsün ❤
Sürekli emdiğinden , vücudunuz dinlenemiyor belki , depolar tam olarak dolmuyodur ondan dolayı azalmış olabilir... Bebek uyudukça sizde dinlenin artar inşallah zamanlaGun
Butun gun memede oturuyoruz cocuk emiyor emiyor ama bi saate acikiyor sanirim sutum yetmiyor.sutum artsin diye yiyip icmedigim sey kalmadi.
- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Yok estagfurullah hepimiz cozum ariyoruz mamayi cok azalttim sutumde cogaldi sanirim mamayi kafamdq bitirdigim an oldu.gunde 2 3 keze dusurduk kilo alimi da normale dondu Allah a sukur.tesekkur ederim bilginizeYanlış anlamayın ama ben mama kullandığımızdan beri facebook sayfalarını okuyorum evolviayı anneler bırakıyor hep. Fason bir mama labrotuvarı yok diye baya şikayet okudum hatta merdive anltı diyorlar. Belki mamadandır bu olanlar
- 7 Ekim 2017
- 7
- 11
- 3
Evet aynı şeyi ben de görüyorum, evolvia kullanmıyorum ama biraz araştırdım okuyunca sadece Türkiye'de satılıyor, fason ürettiriyorlarmış.Yanlış anlamayın ama ben mama kullandığımızdan beri facebook sayfalarını okuyorum evolviayı anneler bırakıyor hep. Fason bir mama labrotuvarı yok diye baya şikayet okudum hatta merdive anltı diyorlar. Belki mamadandır bu olanlar
- 12 Ekim 2017
- 54
- 17
- 3
- 43
hareketlenmeye başlayınca birde diş çıkarmaya başlayınca yavaş yavaş verir kilosunu bence hemen endişelenecek birşey yokDoktor normal diyorsa endişe etmeyin benim bebeğim de çok iriydi,biz minyonuz anne_baba
Ama yürümeye başlayınca bir de dişler çıkınca boy da uzayınca şimdi kalmadı o tombullugumuz
- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Yanlış alıntı yapmışsınız sanırım:)hareketlenmeye başlayınca birde diş çıkarmaya başlayınca yavaş yavaş verir kilosunu bence hemen endişelenecek birşey yok