• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 aylik bebegim 6850 gr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gldn17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
11
1
1
36
Bebegime 3 gunlukten beri mama veriyorum ama surekli de emziriyorum .ne zaman mıkırdasa meme veriyorum ve cok aglamadigi surece mama vermiyorum.bazen 2 saatte bir istiyor bazen 4 saatte bir.(2 olcek 75-80ml su)(((burda hata yaptim emdigi icin ne kadar su koyarsam o kadar az mama vermis olurum dusuncesine girdim)))diger zamanlar surekli emziriyorum.mamamiz evolvia.2 aylik boy 60cm kilo 6850.doktorumuz boyuna gore kilo normal sadece bebeginiz gürbüz bi bebek olacak dedi ki ben ve esim yapili iri insanlariz.kafama takiyorum.mamayi azaltmak istiyorum aglayinca oyaliyorum bazen mumkun olmuyo.bebegim ac kalsin istemiyorum ama kilolu olsun da istemiyorum.boyle gurbuz bebegi olan var mi?ne yapmam lazim.

Bende bebeğime 10 günlük iken mamaya başladım şuan 2 aylık ama 5.5 kg.
Bence seninki sizi çekmiş yapı olarak mamayla çok bağlantısı yoktur.
Bizimki neden öyle iri değil şahsen ben olsun isterdim :) doğduğunda kaç kg idi? Bizimki 3.400dü

Mamayla alakalı olabilir kilo sorunu ama gerçi benim kızımda oldukça iri ben mama biberon hiç vermedim sadece emziriyorum 4 ay 10 günlük 8 kilo doktorumuz anne sütü obez yapmaz dediği için rahatım

anne baba iriyse de olabilir dr. ne diyor canım bende ikizlere veriyorum aptamil mama bizim kilomuz gayet iyi

Sütünüz yeterliyse , sadece anne sütüyle devam edin. Maşallah bu arada ;)
Genetikte olabilir tabi , sadece mama kaynaklı olmayabilir.

Genetik olabilir benm bebeğim de 8 aylık (düzeltilmiş 7 aylık ) mama iciyor ek gida da aliyor iştahı güzel ama bize çekmiş miyon bunu doktorumuz da söyledi eğer sütün ıyi ise mamayı azalt yada kesmeyi dene
Sağlıcakla büyüsün ❤

Bende bebeğime 10 günlük iken mamaya başladım şuan 2 aylık ama 5.5 kg.
Bence seninki sizi çekmiş yapı olarak mamayla çok bağlantısı yoktur.
Bizimki neden öyle iri değil şahsen ben olsun isterdim :) doğduğunda kaç kg idi? Bizimki 3.400dü
3750 dogdu herkes 5 6 aylik mi deyince insanin morali bozuluyor

anne baba iriyse de olabilir dr. ne diyor canım bende ikizlere veriyorum aptamil mama bizim kilomuz gayet iyi
Sütünüz yeterliyse , sadece anne sütüyle devam edin. Maşallah bu arada :KK66:
Gun
Sütünüz yeterliyse , sadece anne sütüyle devam edin. Maşallah bu arada :KK66:
Butun gun memede oturuyoruz cocuk emiyor emiyor ama bi saate acikiyor sanirim sutum yetmiyor.sutum artsin diye yiyip icmedigim sey kalmadi.

Genetik olabilir benm bebeğim de 8 aylık (düzeltilmiş 7 aylık ) mama iciyor ek gida da aliyor iştahı güzel ama bize çekmiş miyon bunu doktorumuz da söyledi eğer sütün ıyi ise mamayı azalt yada kesmeyi dene
Sağlıcakla büyüsün ❤
Bu hafta azalttim 3 e 4 e dusurdum bakalim yarin asi icin gidicez orda tarttiricam mamayi azaltinca haftada kac gr almis

Gun

Butun gun memede oturuyoruz cocuk emiyor emiyor ama bi saate acikiyor sanirim sutum yetmiyor.sutum artsin diye yiyip icmedigim sey kalmadi.
Sürekli emdiğinden , vücudunuz dinlenemiyor belki , depolar tam olarak dolmuyodur ondan dolayı azalmış olabilir... Bebek uyudukça sizde dinlenin artar inşallah zamanla

Doktor normal diyorsa endişe etmeyin benim bebeğim de çok iriydi,biz minyonuz anne_baba
Ama yürümeye başlayınca bir de dişler çıkınca boy da uzayınca şimdi kalmadı o tombullugumuz

Yanlış anlamayın ama ben mama kullandığımızdan beri facebook sayfalarını okuyorum evolviayı anneler bırakıyor hep. Fason bir mama labrotuvarı yok diye baya şikayet okudum hatta merdive anltı diyorlar. Belki mamadandır bu olanlar :(

Yanlış anlamayın ama ben mama kullandığımızdan beri facebook sayfalarını okuyorum evolviayı anneler bırakıyor hep. Fason bir mama labrotuvarı yok diye baya şikayet okudum hatta merdive anltı diyorlar. Belki mamadandır bu olanlar :KK43:
Yok estagfurullah hepimiz cozum ariyoruz mamayi cok azalttim sutumde cogaldi sanirim mamayi kafamdq bitirdigim an oldu.gunde 2 3 keze dusurduk kilo alimi da normale dondu Allah a sukur.tesekkur ederim bilginize

Yanlış anlamayın ama ben mama kullandığımızdan beri facebook sayfalarını okuyorum evolviayı anneler bırakıyor hep. Fason bir mama labrotuvarı yok diye baya şikayet okudum hatta merdive anltı diyorlar. Belki mamadandır bu olanlar :KK43:
Evet aynı şeyi ben de görüyorum, evolvia kullanmıyorum ama biraz araştırdım okuyunca sadece Türkiye'de satılıyor, fason ürettiriyorlarmış.

Doktor normal diyorsa endişe etmeyin benim bebeğim de çok iriydi,biz minyonuz anne_baba
Ama yürümeye başlayınca bir de dişler çıkınca boy da uzayınca şimdi kalmadı o tombullugumuz
hareketlenmeye başlayınca birde diş çıkarmaya başlayınca yavaş yavaş verir kilosunu bence hemen endişelenecek birşey yok

Back