2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Canım acele etme. bızde esımle 5 yılın sonunda evlendık. ıkı kısılık ılıskıden sıkıldık da cok tuhafma gıttı açıkçası .
evlilik ve sevgililik çok çok farklı bence acele etme kendını strese sokma. ıkı ay cok erken korkmak ıcın oncesınde eşin ve sen butun tahlıllerıınızı yaptırın derım nacizane fıkrım.

Regl döneminde hormonlarıma vs baktıracağım

Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?

Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?
Kaçırmışsınız o kısmı. Eşi hastanede çalışıyor diye her fırsatta gidip kan tahlili yaptırıyormuş. Beleş mezar misali.

Yaşımı doğru yazdığımı nereden biliyosun hoş günümüzde bu şartlarda olan çok insan var neden bu anormal bakiş açısı

Hikayeni doğru anlattığını da bilmiyorum fake üye olup olmadığını da bilmiyorum. Senin beyanını esas alıyorum.
Anormal olan benim bakış açım değil ki.

Hastanede çalışıyoruz diye, kafaniza göre gidip gelip kan verip,negtif sonuca üzüleceğinize adet zamanını beklemeyi deneyin. Bekleseydiniz en fazla 2 kez negatifi görürdünüz. Yıllarca bekleyen var onlar napsın? Ayrıca korkunun ecele faydası yok olacağı varsa olur zaten. Madem sağlıkçısınız evnmeden ikinizde bir kontrolden geçseydiniz. Kendi kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna.
artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz
Ayrıca sıkıntıdan,heyecan için çocuk yapılmaz.

Eşin hemşireymiş, o sadece kanı alıyordur. Tahlili yapan arkadaşın emeğini niye hiçe sayıyorsun? Ah canım ya pek de safsın yap ablacım yap ben destekliyorum, inşallah hemen önümüzdeki ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…