• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebegimin yuzunde ince ince kilcal damarlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

penguen1010

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
11
1
6
32
Merhaba benim bebegimin yüzünde doğduğundan beri belirgin ince ince kılcal damarlar var büyüdükçe onlarda artıyor şuanda 2 aylık büyüdükçe sizce geçer mi? Derisi ince olduğu için mi oluyor? Leke değil ince kılcal damar , kilcal damar kendiliginden gecer mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benim Bebeğimin burun kısmında vardı, doğum lekesi olduğunu düşünmüştüm, doktoru muayene sırasında kılcal damardan kaynaklı olduğunu geçeceğini söyledi, 3. Ayında geçti

Benim Bebeğimin burun kısmında vardı, doğum lekesi olduğunu düşünmüştüm, doktoru muayene sırasında kılcal damardan kaynaklı olduğunu geçeceğini söyledi, 3. Ayında geçti
Ne mutlu hemencecik geçmiş benim bildiğiniz bacaktaki damar çatlakları olur ya o şekilde yüzünde inşallah bizimkilerde geçer 🙏

Geçti mi sizin benim kızımda da doğumdan beri var 9 aylık oldu geçmedi daha da belirginleşti bi çözümü çaresi yok mu bunun

Konuyu unutmusum gerçekten o kılcal damarları da şu an hatırlamıyorum böyle bir mesaj yazdigimi da unutmusum:) kısacası geçmiş hiçbir problem yok şu an..
Gerçi kılcal damarları unutmuşsunuz.15 günlük bebeğimdede var endişelenmeli miyim diye sormuşsunuz ama bebeğiniz şu an ne kadarlık ? Belki sizinki kılcal damar değildir benim bebeğimin yanağında var büyüdükçe geçer mi yoksa dahada mı artar bilemedimn😞😞😞

21 aylık hiç kalmadı yüzünde bebekken yanaklarında vardı sonradan hatırladım şuan yok maşallah rahat olun

Back