• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğim korkuyor ve kendini kasıyor

3kizceannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
7
0
1
31
Merhaba bebeğim 1 aylıkken kucakta kendini sıktığını fark ettim ve bu durum her kucağa aldığımızda devam ediyor. Doktor video istedi epilepsiden şüphelendi eeg çekildi ve şükür temiz çıktı. Zaten sadece kucaktayken kendini kasıyor başka zaman yapmıyor. Bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendini her kastiginda çok üzülüyorum kucağımıza almaya korkar olduk

Merhaba bebeğim 1 aylıkken kucakta kendini sıktığını fark ettim ve bu durum her kucağa aldığımızda devam ediyor. Doktor video istedi epilepsiden şüphelendi eeg çekildi ve şükür temiz çıktı. Zaten sadece kucaktayken kendini kasıyor başka zaman yapmıyor. Bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendini her kastiginda çok üzülüyorum kucağımıza almaya korkar olduk
Benimkide iki buçuk aylık ayni durumu yasadim. Kucağımıza aldigimizda sikinti yok ama bazi durumlarda yaptigini farkettim. Korktugu icin yaptigini düşündüm

Sizinki hangi durumlarda yapiyor
Bir kac kere yasadim. Ilk ana kucaginda bir yerden bir yere tasirken yaptı. Digerinde kucagimda merdivenlerden inerken yaptı. Işık geçişlerinde falan mi etkileniyor acaba yoksa hizli mi hareket ettim de korktu diye düşündüm. Surekli olan bir durum degil bizimki

Bir kac kere yasadim. Ilk ana kucaginda bir yerden bir yere tasirken yaptı. Digerinde kucagimda merdivenlerden inerken yaptı. Işık geçişlerinde falan mi etkileniyor acaba yoksa hizli mi hareket ettim de korktu diye düşündüm. Surekli olan bir durum degil bizimki
Bizimkide aynı sizin söylediğiniz gibi bazı hareketlerde yapiyo bu sıra biraz daha azalttı ama tam olarak geçmiş değil büyüyünce geçer mi yoksa bı sıkıntı olur mu acaba çok kafama takılıyor

Bizimkide aynı sizin söylediğiniz gibi bazı hareketlerde yapiyo bu sıra biraz daha azalttı ama tam olarak geçmiş değil büyüyünce geçer mi yoksa bı sıkıntı olur mu acaba çok kafama takılıyor
Internette bu konu ile ilgili yazan cok kisi olmuş ve genelde geçmiş. Durduk yere kendiliginden oluyosa bence sıkıntı vardir onun haricinde normal bence. Ne kadar sıklıkta yaptigi önemli diye dusunuyorum. Bazilari da bu durumu huy haline getirebiliyormus

İnsallah geçer 🤲 durduk yere hiç yapmıyor sadece kucakta yapıyor ama gün içinde biraz fazla alırsam kucağa da alışıyor sanırım pek yapmıyor ilk aldığımızda kesin yapıyor

Back