- 5 Kasım 2022
- 168
- 11
- 18
-
- Konu Sahibi kumsallll0
Farkli doktorada görünün mumkunse araştırma hastanesi olsun iki aylik kanamanin nesi normal2 aydır kanamam var doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi ama asla durmuyor en son yine gidicen testesteron yüksekliği olduğunu söyledi endokrin falan yapacaklarmış ne olduğunu bilmiyorum ama korkuyorum bu kötü bir şey mi yani ciddi bi hastalık mı
Normal olduğunu söyledi öte ki aynısını söyledi sonra testesteron yüksek o yüzden böyle falan dedi dahiliyeye yönlendirdiFarkli doktorada görünün mumkunse araştırma hastanesi olsun iki aylik kanamanin nesi normal
İhmal etmeyinNormal olduğunu söyledi öte ki aynısını söyledi sonra testesteron yüksek o yüzden böyle falan dedi dahiliyeye yönlendirdi
Teşekkürlerİhmal etmeyin
Hiçbir kanser belirtisi veya kist çıkmadı değil mi bana ilaç vermedi maalesef"Bir sorun yok" derken kanamanın sebebi olacak bir sonuç çıkmamıştır, o anlamda söylemişlerdir. Ben de yaşadım ve sebebi bulunamadı... Kanamayı kesecek bir ilaçla birlikte doğum kontrol hapına başlatabilirler. Bende süreç böyle ilerledi.
Hayır çıkmadı. İsterseniz başka bir doktora daha görünün çünkü kanamanız hala bitmediyse zamanla halsizleşeceksiniz iyice.Hiçbir kanser belirtisi veya kist çıkmadı değil mi bana ilaç vermedi maalesef
2 aydır mahvoldum zaten her yerim bembeyaz güçten düştüm zatenHayır çıkmadı. İsterseniz başka bir doktora daha görünün çünkü kanamanız hala bitmediyse zamanla halsizleşeceksiniz iyice.
Ben de yaşadım benim de 2,5 ay sürmüştü 2-3 doktor baktı sebep bulunamadı. Sonra kendiliğinden durmuştu. Yaklaşık 1,5 sene sonra yine oldu bu sefer duphaston diye bir ilaç kullandım o durdurdu. Ara sıra oluyor yani. Stres, hava değişimleri, kilo alıp verme gibi nedenler etkili olabilir diyorlar2 aydır kanamam var doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi ama asla durmuyor en son yine gidicen testesteron yüksekliği olduğunu söyledi endokrin falan yapacaklarmış ne olduğunu bilmiyorum ama korkuyorum bu kötü bir şey mi yani ciddi bi hastalık mı
Ne durumdasınız2 aydır kanamam var doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi ama asla durmuyor en son yine gidicen testesteron yüksekliği olduğunu söyledi endokrin falan yapacaklarmış ne olduğunu bilmiyorum ama korkuyorum bu kötü bir şey mi yani ciddi bi hastalık mı
Oldum evetİlk defa mı oluyor böyle bir şey? Kaç yaşındasınız ? Kovid döneminde aşı oldunuz mu?
Ben de 2 ay içerisinde regl dönemlerimde 2 kez aşı oldum ve hiç o detayı düşünmeden. İşte o 2,5 aylık süreçte ben bu bitmeyen kanamayı yaşadım hayatımda ilk defa. Ondan sonra da 1-2 kere daha oldu ama o kadar uzun sürmedi. Yani ara ara oluyor bu düzensizlik. Önceden asla adet düzensizliğim olmazdı. Ben aşıya bağlıyorum sebebini.Oldum evet
Aynıyım halaa çok kötü parça gibi geliyor kanamadan ölücem gibiNe durumdasınız
Annem de aynısını söylüyor ama bilemedim offf korkuyorum kötüye sonuçlanır diyeBen de 2 ay içerisinde regl dönemlerimde 2 kez aşı oldum ve hiç o detayı düşünmeden. İşte o 2,5 aylık süreçte ben bu bitmeyen kanamayı yaşadım hayatımda ilk defa. Ondan sonra da 1-2 kere daha oldu ama o kadar uzun sürmedi. Yani ara ara oluyor bu düzensizlik. Önceden asla adet düzensizliğim olmazdı. Ben aşıya bağlıyorum sebebini.
Ben de 2 ay içerisinde regl dönemlerimde 2 kez aşı oldum ve hiç o detayı düşünmeden. İşte o 2,5 aylık süreçte ben bu bitmeyen kanamayı yaşadım hayatımda ilk defa. Ondan sonra da 1-2 kere daha oldu ama o kadar uzun sürmedi. Yani ara ara oluyor bu düzensizlik. Önceden asla adet düzensizliğim olmazdı. Ben aşıya bağlıyorum sebebini.
Ben de kullandım 3 ay ama yine devam ettiBen de yaşadım benim de 2,5 ay sürmüştü 2-3 doktor baktı sebep bulunamadı. Sonra kendiliğinden durmuştu. Yaklaşık 1,5 sene sonra yine oldu bu sefer duphaston diye bir ilaç kullandım o durdurdu. Ara sıra oluyor yani. Stres, hava değişimleri, kilo alıp verme gibi nedenler etkili olabilir diyorlar
İlk defa mı oldu sizde? Doktor ne diyor ne öneriyorAnnem de aynısını söylüyor ama bilemedim offf korkuyorum kötüye sonuçlanır diye
Bi sorun yok diyip dahiliyeye yönlendirdi beni endokrin yapacaklarmış ne olduğunu bile bilmiyorumİlk defa mı oldu sizde? Doktor ne diyor ne öneriyor
Ben de o dönemde aynı korkuları yaşadım. Artık umudumu kesmiştim ya asla bitmeyecek bu dedim. Ama kendiliğinden 2,5 ay sonunda azalarak bitmiştiAynıyım halaa çok kötü parça gibi geliyor kanamadan ölücem gibi