2 AYDIR ADET OLMUYORUM TESTLER NEGATİF YARDİMM

ysm212

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
49
17
8
25
En son 13 Kasım'da adet oldum 12 gün kadar sürdü ilk defa bu kadar uzun sürmüştü Aralık'ta 7 günlük adet gecikmesiyle kan verdim negatif idrarda negatif bi 10 gün sonra tekrar çubuk test yaptım yine negatif bugün tam 2 ay oldu adet görmeyeli tekrar kan vermedim doktorum Cycloprogmeva diye bir hap kullanmami söyle onu içiyorum hala birşey yok dün kahverengimsi bi leke geldi sadece arkası yine yok tertemiz tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 3 yıllık evliyim hic hamilelik deneyimim olmadı sizce hamilelik var mıdır geç döllenme olupta hamile kalmış olabilir miyim

Doktor hormin tahlili yapmadi mi? Pcos vs olabilir mi? Gec dollenme 2 aylik bir surec degil.
Daha öncesinde bütün tetkikler yapıldı hic bir sorunum yoktu sadece eşimde sperm bozukluğu var o yüzden çocuk sahibi olamiyoruz bu durum için gitmedim telefonda anlattım o hapı kullanmami söyledi adet olunca gel demişti

Adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir stres , hormonal dengesizlik olmuş olabilir veya kist olmuş olabilir. Kesinlikle doktora gözükmelisiniz kan testi verin hamile değilseniz kist vs oluştuysa büyümesi tehlikeliymiş ameliyat gerekiyormuş diye duydum.

Merhaba kornonasisi oldunuz mu bende ilk defa ekimden beri gecik.e yasiyorum 12 eylulde oldum 25 ekimde kasimda adet olmadim aralik 12 oldum hala olmadimnbekliyorumnbubay 17 gün gectii anlayamadim hersry normal hormonlar normal testler negatiff ama bir umut işte bekliyoruz

Hormonlar dengesiz olabilir,kist çıkmış olabilir. Her şey olabilir ama hamilelik değildir şimdiye çoktan çıkardı. Tekrar doktora gözükün kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…